T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Afspraak herinnering

Heeft u dat ook wel eens? U heeft een afspraak gemaakt maar bent deze vergeten of het komt toch niet uit?

Bij Justhair merken wij dit ook.itsaboutimekl

Soms komt een klant gewoonweg niet opdagen, wat erg vervelend is. Zeker als u weet dat één van onze haarspecialisten dan soms wel 1,5 of 2 uur tijd heeft verloren waar hij of zij een ander graag had kunnen helpen.

Bovendien is het ook vervelend voor u zelf, omdat u dan weer moet bellen voor een nieuwe afspraak, die soms wel enkele dagen verderop kan komen te liggen. 
Daarbij komen dan ook nog eens de extra kosten omdat wij deze verloren uren wel door moeten berekenen, erg vervelend allemaal.

Om dit allemaal te voorkomen hebben wij als Justhair besloten, in het vervolg u een herinnering van de geplande afspraak te mailen. Dit doen we een aantal dagen van te voren. Net zoals u dat misschien wel gewend ben bij uw Tandarts of Huisarts. Ja zeker, beter een goed idee gepikt dan slecht verzonnen toch?

Om deze reden zullen wij u soms benaderen om uw NAW gegevens (adres, telefoon en e-mail adres) te controleren. Nu we een poosje proef draaien, merken we dat onze klanten dit wel prettig vinden, bovendien hebben we ook andere klanten die een afspraak wilden vervroegen indien dit mogelijk was kunnen helpen.

Dan nog iets, Oplettende bezoekers weten dat wij ook een TV hebben hangen.
Nu de Tour de France en de Olympische spelen er weer aan komen, wilt u deze misschien tijdens het wachten wel even zien.
Schroom dan niet even aan onze receptie te vragen of wij deze even aan willen zetten.

Heeft u nog suggesties hoe wij de service naar u kunnen verbeteren, vertel het ons dan. Mailen mag uiteraard ook (receptie@justhair.nl).


Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen