T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Bezoek Justhair seminar Lissabon

justhair

Van 5 juni t/m 7 juni heeft het internationale seminar voor haarwerkspecialisten plaatsgevonden.  Ditmaal was de locatie in Lissabon Portugal.  Het gehele Justhairteam was hier bij aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haargebied.

Hiernaast een foto van de Nederlandse afvaardiging tijdens dit internationaal seminar.


Seminar Lissabon: 
Dit jaar was er weer een seminar voor haarwerkspecialisten in Lissabon. Een internationaal gezelschap uit onder andere Zweden, Denemarken, Finland, Ierland,  Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Israel, Duitsland, USA,  België en Nederland.  In deze dagen hebben onze haarwerkspecialisten verdere theorie en praktijk ervaring op kunnen doen.

Onderwerpen en nieuwe producten:
Zo waren er verschillende lezingen en werd met verschillende levende modellen gedemonstreerd welk type en kleur haarwerk het best geplaatst kon worden. Technieken als hoe het best de haarlijn te plaatsen, toe te passen haardichtheid en meer werden uitvoerig behandeld. Ook werd ervaring uitgewisseld over de toe te passen "nieuwe"  lijm typen bij de verschillende zuurgraad van de huid. Daarnaast zijn er weer verschillende zaken aangeschaft zoals bijvoorbeeld een nieuw type stoom cleaner voor het reinigen van de haarwerken.

Revolutionaire doorbraak voor synthetisch haarwerk:   
Nieuw was een type confectie haarwerk dat aanvoelt als echt haar met dezelfde kleur schakering. Dit haarwerk is in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen en in verschillende haardikte en drie soorten krul te bestellen. Het verschil tussen synthetisch en echt haar is dat synthetisch haar altijd in zijn oorspronkelijke krul terug komt na het nat worden. Door dit nieuw type haarwerk is er weer een reuze sprong gezet in de Confectie haarwerken. Ook hier geld dus meer en meer,  Confectie haarwerken worden nu ook Maatwerk. In onze volgende nieuwsbrief komen wij hier uitvoerig op terug.

Kortom het seminar was gezellig, leerzaam doordat we weer nieuwe producten hebben gezien en ook onderling tussen de bedrijven de tips en trucs hebben kunnen uitwisselen. Tenslotte was het ook nog goed voor onze team spirit.

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen