T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Justhair bezoekt Seminar voor Haarwerkspecialisten

image.cidOp 12 juni jl. was het weer zover, het internationale seminar voor haarwerkspecialisten was dit keer in een mooie omgeving van de Dominicaanse Republiek. Ook een afvaardiging van Justhair was hier bij aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haargebied.

Seminar Lissabon:
Een internationaal gezelschap uit onder andere Brazilië, Amerika, Ierland,  Italië, Spanje, Frankrijk, Israel, Duitsland,  België en Nederland. In deze dagen hebben onze haarwerkspecialisten verdere theorie en praktijk ervaring op kunnen doen.

Onderwerpen en nieuwe producten:
Zo waren er verschillende sessies over de verschillende type haarwerken met echt haar en synthetisch haar, soorten tape, verfmethode, Internet Marketing en werd met verschillende levende modellen gedemonstreerd welk type en kleur haarwerk het best geplaatst kon worden. Technieken als hoe het best de haarlijn te plaatsen, toe te passen haardichtheid en meer van dit soort onderwerpen werden uitvoerig behandeld. Ook werd ervaring uitgewisseld over de toe te passen "nieuwe"  lijm typen bij de verschillende zuurgraad van de huid.

ingridInternationaal netwerk:
Zeer nuttig was ook dit weer de onderlinge uitwisseling van kennis op internationaal gebied. Een groot voordeel is dat je vrij kunt discussiëren over zaken die bij jou spelen. Er is immers altijd wel een bedrijf die ook zo’n ervaring heeft gehad en dit dan opgelost heeft. Je hoeft dus niet zelf “het wiel” uit te vinden. Dit keer is er bijvoorbeeld onder leiding van Keith Zimmerman uitvoerig stilgestaan bij de verschillende verlijming technieken en toegepaste producten. Zeer leerzaam dus. Uiteraard zijn direct na terugkomst alle punten met de medewerkers van Justhair doorgenomen.


Synthetisch haarwerk:
Ook werd een type confectie haarwerk besproken dat aanvoelt als echt haar met dezelfde kleur schakering. Dit haarwerk is in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen en in verschillende haardikte en drie soorten krul te bestellen. Het verschil tussen synthetisch en echt haar is dat synthetisch haar altijd in zijn oorspronkelijke krul terug komt na het nat worden. Door dit type haarwerk is er weer een reuze sprong gezet in de Confectie haarwerken. Ook hier geld dus meer en meer, “Confectie haarwerken worden nu ook Maatwerk ”.

Een voorbeeld van het nieuwe syntetische haarwerk
haarwerk haarwerk2


Doordat er ook wat nadelen aan dit synthetisch haarwerk kleven, moet met goed weten hoe het haarwerk te behandelen bij schoonmaken en borstelen, daarom willen wij dit wel wat verder onderzoeken. Hiervoor zullen we dus enkele haarwerken gaan bestellen en uitproberen zodat we onze eigen ervaring hier aan kunnen koppelen. In onze volgende nieuwsbrief komen wij hier uitvoerig op terug.
Kortom het seminar was gezellig, en leerzaam doordat we weer nieuwe producten hebben gezien en ook onderling tussen de bedrijven de tips en trucs hebben kunnen uitwisselen.

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

 

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen