T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Justhair, nieuw opzet

Voor de haarwerk afdeling
Voor zowel de cosmetische als maathaarwerken is een afzonderlijke website gemaakt onder de naam van www.justhair.nl

Uiteraard zitten we nog op de zelfde locatie en wat zeer belangrijk is voor u als klant en relatie is om te weten dat we door zijn gegaan met dezelfde mensen onder dezelfde voorwaarden.

Openavond
Het is mogelijk om via een speciale button aan te melden voor de openavond. Onze modellen zullen op deze dag aanwezig zijn en een nieuw haarwerk krijgen, een mooier moment om met eigen ogen te zien hoe dit gaat en aanvoelt is er niet, voor meer info over deze opendag klik hier.

Haaruitvalpreventie
Om uw verdere (erfelijke) haaruitval tegen te gaan, is Preventie een must. Indien u een haartransplantatie heeft of laat uitvoeren, is het immers noodzakelijk om uw eigen haar te behouden anders zijn dure vervolgbehandelingen noodzakelijk in de toekomst. Voor alle informatie over de oorzaak en de preventie van haaruitval, zie onze speciale pagina preventie.

Mijn stelling is echter, als het gaat om erfelijke haaruitval, hoeft immers niemand kaal te worden.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Haartransplantatie, Haarwerken, Haaruitval preventie bezoek dan onze nieuwsberichtenlijst.

Webwinkel
De webwinkel  www.hairplusshop.nl is aangepast naar www.hairlabs.nl, dit om de service en aankoop mogelijkheden uit te breiden, u ontvangt hier spoedig een afzonderlijk bericht van.

Zijn er naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail of bel (010-463011) ons gerust.

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen