T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Nieuwe brochure Justhair

 

001 Met gepaste trots kunnen we vermelden dat er een geheel vernieuwde brochure is uitgekomen voor Justhair Nederland BV.


In deze brochure vindt u uitgebreide informatie over Maat Haarwerken, Confectie haarwerken, Cosmetische haarverdikking, Haaruitval preventie, de laserkam en de DNA-test (HairDX).

Maat Haarwerken:  Een comfortabel gevoel
Zo wordt duidelijk uitgelegd wat de verschillen zijn in de diverse haarwerk soorten.  Onze haarwerken geven u optimaal comfort en gebruiksgemak en zijn onopvallend voor anderen. Sporten, weer en wind hebben absoluut geen invloed op uw individuele haaraanvulling. Een natuurlijk gevoel, genieten van een ontspannende douche en het water op uw hoofd voelen met de zekerheid dat het goed zit. Het kan allemaal.

Confectie haarwerken:  Direct een ander uiterlijk
Justhair heeft vele luxe mode haarwerken op voorraad in echt en synthetisch haar. Direct een ander model, direct voller en langer haar of een andere kleur? Alles is mogelijk. Kom langs voor een goed en eerlijk advies en laat u voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen op haarwerk gebied.

Cosmetische haarverdikking:  Dikker haar in een handomdraai
Dikker en voller haar in 30 seconden met Toppik. De minuscule organische vezels hechten zich onzichtbaar aan uw eigen haar. Voor een volle haardos en zeker gevoel in weer en wind.

Haaruitval Preventie:  Eigen haar is goud waard
Kaal worden door erfelijke haaruitval is een keuze. De middelen methoden tegen haaruitval worden uitgebreid toegelicht in onze brochure. Lees alles over de werking van de Pil Finasteride (Propecia), de Lotion Revivogen en Minoxidil en over de Hairpluslaserkam. Het meest effectief tegen haaruitval is een combinatie van de laserkam met Revivogen of Finasteride.

De laserkam:  Gezonder, dikker en voller haar
Sinds 2007 is er een revolutionaire doorbraak in de behandeling van beginnende kaalheid. De Hairpluslaserkam voor thuisgebruik stopt haaruitval en stimuleert haargroei, gebaseerd op de nieuwste technieken van toonaangevende haarklinieken. Veilig, effectief, eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen die last heeft van haaruitval. Europese studies tonen aan dat in 85% van de gevallen haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

HairDX:  Onderzoek haaruitval en werking Propecia middels DNA-test De DNA-test waarbij u kunt onderzoeken of erfelijke haaruitval in de toekomst kan optreden, nog voor dat het zichtbaar wordt (u heeft dan al circa 50% van uw haar verloren) kunt u dan starten met de haaruitval preventie. Verder geeft de HairDX inzicht op een mogelijke reactie bij gebruik van Finasteride / Propecia. Wetenschappelijk onderzoek: lees alles over het HairDX genetisch onderzoek naar kaalheid (Alopecia Androgenetica) in de website www.hairdx.nl

Geïnteresseerd?
Vraag snel de gratis brochure aan via onze website
www.hairplusshop.nl is vanaf nu www.hairlabs.nl

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen