T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Nu ook draadloos Internet (en meer) bij Justhair

wifi_zone

Heeft u dat ook wel eens? Je moet even wachten, maar wil eigenlijk deze tijd benutten achter de laptop.

Zo kregen wij bij Justhair het verzoek om draadloos Internet aan te bieden.


Dus vanaf nu kunt u gebruik maken van ons draadloos internet systeem.
Justhair heeft speciaal voor haar klanten een veilige uitbreiding van haar internetnetwerk aangelegd. Indien u dus even de tijd wil opvullen achter uw laptop, of als het voor het verkeer beter uit komt om iets eerder te komen, vraag dan gerust bij de receptie om de inlogcode. U kunt dan lekker onder het genot van een kopje koffie of thee even de tijd nuttig doorbrengen. Uiteraard wordt deze dienst gratis door ons aangeboden.

De oplettende bezoeker heeft ook de TV zien hangen.
Tijdens de afgelopen wereld kampioenschappen voetbal, en de Tour de France hebben klanten niets hoeven te missen. In de wachtruimte bij de receptie hangt nu een TV. Zo nodig zetten wij deze aan zodat u alles kunt volgen. Dus indien in de toekomst er weer Olympische Spelen, Voetbal toernooien of de Tour de France wordt uitgezonden, kunt u alles gewoon bij ons volgen.

Wat gaan we nog meer doen.
Ons data systeem is verder uitgebreid, waardoor afspraken en gegevens nog beter geregistreerd worden. Uiteraard alles dus in een veilige en afgeschermde data omgeving. Wij verwachten dit jaar nog een extra service aan te kunnen bieden. Gemaakte afspraken worden dan 24 uur van te voren aan u ter herinnering gemeld via een SMS bericht. Hiervoor zullen de komende tijd uw mobile telefoonnummer controleren met ons systeem.
 
Heeft u nog suggesties voor verdere verbetering of verzoeken?
Geef dit dan even door bij onze receptie.

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen