T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Samenwerking tussen de VAAP (vereniging Alopecia Androgenetica patiënten) en de AAPV (Alopecia Areata Patiëntenvereniging)

De AAPV en de VAAP zullen het komende jaar intensief gaan samenwerken.

Een voorproefje van deze samenwerking hebben we al gezien op de Landelijke Dag van 12 april. Deze dag was zowel toegangkelijk voor de VAAP leden als de AAPV leden. De samenwerking hierin werd door beide verenigingen als positief ervaren.

Just Hair heeft ook goede ervaring met de vereniging VAAP, zo heeft Just Hair samen met deze vereniging in het verleden ook een seminair gehouden in haar kliniek.

Een tweede pijler van deze samenwerking is dat het blad “Hoofdzaak”  het medium wordt voor leden van beide verenigingen. Concreet betekent dit dat een deel van dat blad specifiek gericht zal zijn op de VAAP leden en een ander deel specifiek voor de AAPV leden. Dit betekent dat de nieuwsbrief van de VAAP komt te vervallen.

Wilt u meer weten over deze verenigingen? Zie www.aapv.nl  of  www.vaap.nl  

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen