010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Cosmetische haarverdikking

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarverdikking: Cosmetische oplossingen bij haaruitval

Justhair is dé haarspecialist voor mensen met haarproblemen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor op maat gemaakte of confectie haarwerken, maar ook voor haarverdikking producten. Haaruitval kan er voor zorgen dat je je onzeker gaat voelen. Dit kan je gevoel van eigenwaarde op een ongunstige manier beïnvloeden. Wij van Justhair bieden daarom cosmetische haarverdikking oplossingen die er voor zorgen dat je je weer zelfverzekerd gaat voelen.

Cosmetische producten voor een vollere haardos

Er komt zowel haaruitval bij vrouwen als mannen voor. Het kan diverse oorzaken hebben. Heb jij last van dunner wordend haar of kale plekken? Er zijn diverse cosmetische haarverdikking producten die kunnen bijdragen aan het verbergen van haaruitval. Tevens hebben we een bewezen assortiment van middelen tegen haaruitval. We geven je een overzicht van de haarverdikking producten die wij aanbieden:

  • Hairvitals is een haargroeimiddel in de vorm van een pil, welke ingezet kan worden als preventie tegen haaruitval maar ook wanneer er al haaruitval is opgetreden, herstellen ze de balans in je lichaam en ondersteunen de gezondheid van het haar. Wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt of geen gevarieerd eetpatroon hebt gaat je lichaam vitaminen en mineralen aan je lichaam onttrekken en ontstaat er een tekort. Wat kan leiden tot haaruitval. Hairvitals dragen bij aan gezond haar zodat jij langer van je eigen haardos kunt genieten.
  • Revivogen wordt ingezet bij dunner wordend haar en is een bewezen product voor haarverdikking. Het zorgt ervoor dat er minder DHT (dihydrotestosteron) wordt geproduceerd. DHT is verantwoordelijk voor het dunner worden van de haren en uiteindelijk haaruitval. Deze verzorgingsproducten zorgen ervoor dat de haren langer in de groeifase blijven zitten en je weer kunt genieten van sterk en gezond haar.
  • Revita shampoo en conditioner geeft het haar een diepgaande verzorging en bevordert de haargroei doordat het zowel de hoofdhuid vitaal houdt als ook de haarzakjes versterkt.
  • DS-spectral is een krachtige lotion die ingezet wordt bij haaruitval en ook effectief is bij erfelijke haaruitval. Het vermindert DHT en de haargroei wordt gestimuleerd. Er zijn vijf varianten te verkrijgen onder andere voor erfelijke haaruitval, haarverlies door stress, medicijngebruik of hormonen.
  • Toppik is een product met proteïne vezels dat zorgt dat reeds ontstane kale plekken onzichtbaar worden gemaakt. De haarverdikking vezels strooi je op het haar en zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Zoals je kunt zien bieden wij diverse cosmetische haarverdikking producten aan die een bijdrage leveren aan een mooie haardos. Benieuwd wat het beste voor jou werkt?

Gratis advies consult aanvragen

Cosmetische haarverdikking mogelijk bij Justhair

Het is heel normaal om haar te verliezen, maar wanneer het haaruitval extremer is, kan dit een flinke weerslag hebben op je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Cosmetische haarverdikking kan bij zowel mannen als vrouwen een oplossing zijn.

Twijfel je nog of heb je vragen? Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we kijken hoe je haaruitval het beste kunt voorkomen en welk haarverdikking product eventueel de beste ondersteuning in jouw situatie kan bieden.

We ontmoeten je graag bij Justhair!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure