010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Cosmetische haarverdikking

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarverdikking: Cosmetische oplossingen bij haaruitval

Justhair is dé haarspecialist voor mensen met haarproblemen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor op maat gemaakte of confectie haarwerken, maar ook voor haarverdikking producten. Haaruitval kan er voor zorgen dat je je onzeker gaat voelen. Dit kan je gevoel van eigenwaarde op een ongunstige manier beïnvloeden. Wij van Justhair bieden daarom cosmetische haarverdikking oplossingen die er voor zorgen dat je je weer zelfverzekerd gaat voelen.

Cosmetische producten voor een vollere haardos

Er komt zowel haaruitval bij vrouwen als mannen voor. Het kan diverse oorzaken hebben. Heb jij last van dunner wordend haar of kale plekken? Er zijn diverse cosmetische haarverdikking producten die kunnen bijdragen aan het verbergen van haaruitval. Tevens hebben we een bewezen assortiment van middelen tegen haaruitval. We geven je een overzicht van de haarverdikking producten die wij aanbieden:

  • Hairvitals is een haargroeimiddel in de vorm van een pil, welke ingezet kan worden als preventie tegen haaruitval maar ook wanneer er al haaruitval is opgetreden, herstellen ze de balans in je lichaam en ondersteunen de gezondheid van het haar. Wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt of geen gevarieerd eetpatroon hebt gaat je lichaam vitaminen en mineralen aan je lichaam onttrekken en ontstaat er een tekort. Wat kan leiden tot haaruitval. Hairvitals dragen bij aan gezond haar zodat jij langer van je eigen haardos kunt genieten.
  • Revivogen wordt ingezet bij dunner wordend haar en is een bewezen product voor haarverdikking. Het zorgt ervoor dat er minder DHT (dihydrotestosteron) wordt geproduceerd. DHT is verantwoordelijk voor het dunner worden van de haren en uiteindelijk haaruitval. Deze verzorgingsproducten zorgen ervoor dat de haren langer in de groeifase blijven zitten en je weer kunt genieten van sterk en gezond haar.
  • Revita shampoo en conditioner geeft het haar een diepgaande verzorging en bevordert de haargroei doordat het zowel de hoofdhuid vitaal houdt als ook de haarzakjes versterkt.
  • DS-spectral is een krachtige lotion die ingezet wordt bij haaruitval en ook effectief is bij erfelijke haaruitval. Het vermindert DHT en de haargroei wordt gestimuleerd. Er zijn vijf varianten te verkrijgen onder andere voor erfelijke haaruitval, haarverlies door stress, medicijngebruik of hormonen.
  • Toppik is een product met proteïne vezels dat zorgt dat reeds ontstane kale plekken onzichtbaar worden gemaakt. De haarverdikking vezels strooi je op het haar en zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Zoals je kunt zien bieden wij diverse cosmetische haarverdikking producten aan die een bijdrage leveren aan een mooie haardos. Benieuwd wat het beste voor jou werkt?

Gratis advies consult aanvragen

Cosmetische haarverdikking mogelijk bij Justhair

Het is heel normaal om haar te verliezen, maar wanneer het haaruitval extremer is, kan dit een flinke weerslag hebben op je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Cosmetische haarverdikking kan bij zowel mannen als vrouwen een oplossing zijn.

Twijfel je nog of heb je vragen? Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we kijken hoe je haaruitval het beste kunt voorkomen en welk haarverdikking product eventueel de beste ondersteuning in jouw situatie kan bieden.

We ontmoeten je graag bij Justhair!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure
Corona beleid
Belangrijke mededeling

Beste Client,

Wij hebben onze werkzaamheden weer langzaam hervat.
Dit betekend dat we vanaf 11 mei weer voor de 100% open zijn.

Wij hebben vanuit de kappersbond een protocol ontvangen en die is goedgekeurd door het RIVM.
Wij voldoen intussen aan de gestelde eisen.

Dit betekend dit voor u.
* Men dient bij griepachtige klachten (verkoudheid, koorts, hoesten etc.) van uzelf of een ander gezinslid NIET naar de salon te komen.
Dit geldt ook als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon!
Graag dit zo ruim als mogelijk vooraf aan de ingeplande afspraak aan ons melden zodat we deze plek dan kunnen opvullen.
Niet vooraf afgemelde afspraken worden gewoon in rekening gebracht.
* Men dient direct bij binnenkomst, de handen goed te desinfecteren met handgel aanwezig bij de balie.
* Er mogen géén andere personen meekomen naar de salon.
* We schudden geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar (uiteraard uitgezonderd de kap(st)per).
* Betreed u de salon zeer kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
* Kom bij consultgesprekken alleen kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
We begrijpen dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn maar alleen onder deze strenge voorwaarden kunnen en mogen we u in onze salon ontvangen.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellingen via de webwinkel blijft gewoon mogelijk.
Voor bezorging binnen Nederland en België werken we nauw samen met PostNL.

Allereerst: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen ze wel extra maatregelen.
De gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop.
Houd er wel rekening mee dat het voor kan komen dat de bezorging soms 1 of 2 dagen langer duurt, dan je gewend bent.
Wij verzenden alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, altijd dezelfde dag.
Maar door de grote druk op de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat zij 1of 2 dagen extra nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Waals
receptie@justhair.nl

Sluiten