010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarproblemen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Last van haaruitval

Haaruitval is een normaal proces, maar kan soms extreme vormen aannemen. Hierdoor kan het voorkomen dat je onverwacht veel haarverlies ervaart of dunner wordend haar krijgt. Je voelt je wellicht minder zeker en niet meer jezelf. Er is geen reden om met deze haarproblemen rond te lopen. Justhair biedt al jarenlang een oplossing bij haaruitval. Met onze haarstukjes of pruiken op maat, krijg je volumineus haar en worden zichtbare plekken op het hoofd onzichtbaar gemaakt.

 

Gratis consultgesprek plannen


Haarproblemen oplossen

Haarproblemen kunnen door verschillende redenen voorkomen, denk aan ziekte of door erfelijke genen. Het komt vaak op een onverwacht moment en veranderen je uiterlijk. Zorgen je haarproblemen voor onzekerheid en wil je er graag iets aan doen? Dan zijn er verschillende producten om dit aan te pakken. Als ervaren haarspecialist biedt Justhair haarstukjes en haarwerken op maat aan, waarmee op een onzichtbare manier kalend hoofdhuid wordt verborgen en haar dikker laat lijken.

Haarstukjes

Heb je nog veel haar, maar enkel op één of meerdere plekken last van kalende plekken? En wil je dit graag verbergen? Dan zijn haarstukjes de perfecte oplossing. Een haarstukje van Justhair wordt aangepast op jou als persoon en valt mooi samen met je eigen haar. Het stukje wordt vrijwel onzichtbaar in je haar verwerkt en biedt tevens volume. Zo zijn je haarproblemen onzichtbaar voor de buitenwereld. Haarstukjes kunnen van echt haar of confectie haar worden gemaakt, waardoor het binnen ieder budget past.

vrolijke vrouw lachen rode lippen bruin haarwerk lachende man rode trui haarstuk

Haarwerken

Bij grotere haarproblemen biedt Justhair haarwerken voor mannen en vrouwen aan. De haarwerken kunnen van echt haar of confectie haar gemaakt worden. Hierbij zorgen we dat het haarwerk volledig op jou wordt afgestemd. Middels een unieke techniek verwerken we het haarwerk in je eigen haar. Doordat we enkel werken met kwaliteit haarwerken, voelt het erg comfortabel aan en worden je haarproblemen volledig gemaskeerd. In een persoonlijk en vrijblijvend consult leggen wij je graag meer uit over de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden bij haarproblemen?

Extreme haarproblemen zijn nooit wenselijk en kunnen nare emoties en gevoelens teweegbrengen. Justhair biedt daarom een duurzame oplossing bij haarproblemen voor mannen en vrouwen. Of het nu gaat om een tijdelijk haarprobleem of permanent haarverlies. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Plan een vrijblijvend gratis consultgesprek in of neem contact met ons op! In een persoon gesprek leggen onze haarspecialisten je alles uit de mogelijkheden bij Justhair.
 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure