T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

toppik-hair-care-set-voor dikker haarToppik Haircare voor dikker haar

De makers van Toppik Hair Building Fibers hebben een compleet haarverzorgingsysteem ontwikkeld dat uw haar dikker maakt, iedere keer als u het gebruikt.
Het Toppik verzorgingssysteem bestaat uit 3 op elkaar afgestemde producten. Zo is er Toppik Shampoo, Conditioner en Fattener.
Toppik heeft geen invloed op uw haaruitval. Het zijn cosmetische producten die uw haar (tijdelijk) dikker maken. Na het wassen is het resultaat weer weg en dient u de producten weer opnieuw te gebruiken.

Hoe werkt het?

Toppik Shampoo, Conditioner en Fattener verdikt het haar tot aan 70% met natuurlijke keratine Proteïnen die wordt toegevoegd aan de binnenzijde van de haarschacht. Deze speciale formule is als aanvulling voor het gebruik van Toppik Fibers.
De speciale shampoo en conditioner voegt keratine proteïnen toe aan de haarschacht waardoor het haar zichtbaar dikker wordt.
Keratine proteïnen zijn dezelfde organische proteïnen die uw haar al van nature heeft. Het haar zwelt op, ziet er beter uit en voelt beter aan.
Al bij het eerste gebruik voelt u het verschil!

Toppik ShampooToppik Shampoo

Toppik Hair Building Shampoo levert micro Keratine - precies dezelfde organische eiwitten als je eigen haar - aan de binnenkant van de haarschacht. Het resultaat is dikker, gezonder haar met minder doorkijk op de hoofdhuid.

Gebruiksaanwijzing:
Het haar goed nat maken. De shampoo inmasseren, 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen.

Voor een beter resultaat hierna Toppik Conditioner gebruiken.

Toppik ConditionerToppik Conditioner

Toppik Hair Building Conditioner is een diepe conditioner die dikte toevoegt aan fijn of dunner wordend haar. Met zijn krachtige concentratie van anti-oxidanten, vitaminen en keratine proteïnen zie je dikker, voller en gezonder uitziend haar.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op handdoekdroog haar en lichtjes inmasseren. Daarna 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen.

Voor maximaal resultaat hierna Toppik Fattener gebruiken.

Toppik Hair Fattener

Toppik Hair Fattener is een zeer geconcentreerde behandeling van keratine proteïnen Toppik Fatteneren voedingsstoffen die diep in de wortel van het haar penetreren. Dit zal fijn of dunner wordend haar er steeds dikker en voller uit laten zien.

Gebruiksaanwijzing:
Breng Toppik Hair Fattener aan, door met de vingertoppen vanaf de huid langs het haar te strijken. Zorg ervoor dat de Toppik Fattener gelijkmatig over het haar wordt verdeeld.
De Fattener dient niet te worden uitspoeld.

Hierna kunt u het haar behandelen zoals gebruikelijk.

Toppik complete set: € 36,50
Toppik Shampoo: € 15,65
Toppik Conditioner: € 15,65
Toppik Fattener: € 20,-

Deze cosmetische producten zijn verkrijgbaar bij Justhair. U kunt van deze producten ook een gratis demonstratie krijgen bij Justhair.

Wenst u  een persoonlijk advies, vraag dan een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult aan via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen