T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Kalende plekken worden weer een volle haardos

Kalende plekken zullen al snel verdwijnen bij het gebruik van Toppik proteïnevezels. Toppik laat duizende kleine haarvezeltjes als het ware samenweven met uw eigen haar. Met een volle haardos zal u zich meer zelfverzekerd voelen.

Nu ook online te bestellen bij Justhair!
 

1505310 683415321704059 1634952146 n

Voor het camoufleren van kale plekken op een deel van het hoofd is Toppik Hair een heel goede oplossing. Het bestaat uit caroteen-proteïnevezels en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Dezelfde organische structuur wordt gehanteerd met deze vezels het haar krijgt daardoor dus een heel mooie natuurlijk structuur.

Garantie op succes

Als u de handige verpakking van Toppik Hair Fibers eenmaal heeft ontvangen kan het proces beginnen. De vezels dienen over het dunne haar verdeeld te worden, spuit hierna verscheidene malen met Toppik Coverspray over uw haar zodat het voor langere tijd in model blijft zitten.

Een volle haardos zal de illusie gaan wekken, al binnen een halve minuut. Ook van heel dichtbij zal het niemand opvallen dat de vezels geen echte haren zijn.

Toppik Hair zal ten alle tijden blijven zitten. De geladen vezels met statische elektriciteit blijven heel goed kleven. Alles blijft nog beter in model zitten met de Toppik Coverspray. Door met shampoo te wassen zijn de vezels zeer eenvoudig te verwijderen.

Het is een heel fijn en gebruiksvriendelijk middel, en ook weer zo makkelijk te verwijderen.

BA_0371
Haarsituatie voor Toppik
BA_0381
Toppik - donkerbruin

Haarsituatie voor Toppik
BA_0472
Toppik - zwart

Haarsituatie voor Toppik
BA_0531
Toppik - medium bruin
BA_0181
Haarsituatie voor Toppik
BA_0192
Toppik - donkerbruin/ zwart


Gebruikswijze

Haren wassen en drogen, met de flacon vezels uitschudden op uw hoodhuid boven doorschijnende plekken, daarna niet met een brostel aan de haal gaan maar gewoon met de hand kloppen op het gebied en daarna het haar in model brengen. Toevoegen van Toppik Coverspray en klaar, zo eenvoudig is het.

Toppik irriteerd niet en blijft zeer goed zitten, in weer en wind en ook s'nachts tijdens het slapen. Het middeltje is zeer gebruiksvriendelijk en o zo makkelijk te verwijderen, gewoon uitwassen volstaat. Toppik is in maar liefst 9 kleuren te verkrijgen.


Color_Chart_2

Geld terug garantie

Als u niet tevreden bent met Toppik dan krijg u onmiddellijk en zonder moeilijke vragen uw geld terug (exclusief verzend- en administratiekosten).

Bel 010-4623011 voor een gratis demonstratie.

Ga voor meer informatie naar www.toppik.nl

Whole Family 1JHcr

De gehele Toppik lijn is verkrijgbaar bij Justhair. U kunt van deze producten ook een gratis demonstratie krijgen bij Justhair.

Wenst u  een persoonlijk advies, vraag dan een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult aan via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen