010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarstuk voor mannen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Een onzichtbare camouflage

Last van dunner wordend haar of kale plekken op het hoofd? Haarverlies bij mannen kan het gevolg zijn van diverse redenen. Om je kaalheid te bedekken, is er een natuurlijke oplossing. Een haarstuk voor mannen van Justhair camoufleert het haaruitval op onzichtbare wijze. Onze kwaliteit haarstuk voor mannen is haast niet te onderscheiden van jouw echt haar en wordt naadloos op je hoofd bevestigd. Wil je meer weten over onze haarstukken als haaroplossing? Plan een vrijblijvend consult in!

Gratis consultgesprek plannen


De oplossing bij gedeeltelijke kaalheid

Heb je een terugtrekkende haargrens of een kale plek op het hoofd? Vaak wordt gedacht dat het nemen van een pruik de enige mogelijkheid is om zichtbaar hoofdhuid te bedekken. Dit is echter niet het geval! Haarstukken voor mannen zijn een fijne oplossing wanneer je nog genoeg haar hebt, maar graag kalende plekken en dunner wordend haar wilt bedekken. Middels een speciale techniek wordt het haarstuk geïntegreerd in je eigen haar. Het stukje is heel luchtig en is nauwelijks voelbaar. Met een kleine ingreep zijn de resultaten groot; een prachtig, volle coupe haar.

man haarstuk blond haar man haarwerk lachen

Voor elke man en levensstijl een passend haarstuk

Een haarstuk voor mannen is een inventieve manier om haaruitval op onzichtbare wijze te camoufleren. Bij Justhair kan het haarstuk gemaakt worden van echt of synthetisch haar. Confectie haarstukken zijn direct leverbaar en beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Bij haarstukken voor mannen van echt haar wordt het stukje volledig op jou aangepast. In beide gevallen zorgen de haarprofessionals van Justhair dat het stukje stevig op je hoofd wordt bevestigd. Je hoeft geen rekening te houden met je dagelijkse activiteiten; het stuk haar zal stevig blijven zitten. Zo is voor elke levensstijl en elk soort persoon een passend haarstuk mogelijk.

Gratis consultgesprek plannen

Kosten haarstuk mannen

De kosten van een haarstuk voor mannen is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan een stuk echt haar dat kostbaarder is dan een confectie haarstuk. Desondanks biedt Justhair voor ieder budget een oplossing. We zijn als haarwerksalon namelijk verbonden met alle zorgverzekeraars. Zo is het mogelijk dat je haarstukje gewoonweg vergoed wordt. Wil je graag meer weten over een haarstuk kopen en welke kosten hier bij komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Maak kennis met Justhair

Als haarwerkspecialist is Justhair gespecialiseerd in het adviseren en plaatsen van haarwerken en haarstukken voor heren. Wij onderscheiden ons door een unieke, persoonlijke service. Met een team van gepassioneerde haarspecialisten bieden wij altijd een haaroplossing op maat ons. Met jarenlange kennis, ervaring en inlevingsvermogen helpen wij jou op de beste wijze. Je kunt rekenen op:

  • Groot aanbod haarstukken voor mannen
  • Persoonlijke service
  • Kwaliteit haarstukken
  • Samenwerking met zorgverzekeraars.

Terug naar een volle haardos; met haarstuk voor mannen!

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor je terugtrekkend haargrens of haarverlies? Haarstukken voor heren zijn dé uitkomst van deze tijd. Op basis van je wensen creëren wij een uniek behandelplan en gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden van haarstukken voor mannen of wil je meer informatie over onze diensten? Plan een vrijblijvend consult in of kom met ons in contact!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure