T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarstukjes voor mannen en vrouwen

Wanneer een haarstukje?

Een haarstukje is de ideale oplossing voor mannen en vrouwen die te maken hebben met plaatselijke haaruitval en die zonder een pruik te dragen hun oude vertrouwde haardos terug willen krijgen. Een haarstukje moet natuurlijk vlekkeloos overlopen in het echte haar. Wanneer u op zoek bent naar een haarstukje dat zelfs van zeer dichtbij niet te onderscheiden is van het echte haar, dan bent u bij Justhair aan het juiste adres! Justhair zorgt voor oplossingen bij haarproblemen zoals (beginnende) kaalheid, bijvoorbeeld door middel van haarverdikkingen of haarwerken op maat, voor zowel mannen als vrouwen.

Onopvallend voor de directe omgeving

Voor mensen die u niet dagelijks ziet zal het waarschijnlijk niet opvallen als u opeens een haarstukje draagt doordat een haarstukje van Justhair niet van echt haar te onderscheiden is. Voor mensen in uw zeer directe omgeving valt het echter waarschijnlijk wel heel erg op als u opeens uw kalende plekken bedekt hebt. En dat zijn nou net de mensen die zo belangrijk voor u zijn en waarvan u waarschijnlijk niet wilt dat ze zien dat u uw haaruitval verbergt met een haarstukje. Daarom hanteert Justhair een geheel unieke methode waarbij de haarstukjes stap voor stap op uw hoofd worden toegevoegd zodat zelfs uw directe omgeving niets in de gaten heeft van de toevoeging van een haarstukje!

Verschillen in haarstukjes

Er zijn veel verschillende soorten haarstukjes te verkrijgen. Een haarstukje kan zowel synthetisch zijn als van echt haar zijn gemaakt. Een echt haarstukje gaat langer mee dan een synthetisch haarstukje, maar er hangt uiteraard ook een duurder prijskaartje aan. Ook kan een haarstukje kant en klaar aangeleverd worden en dan door Justhair precies worden ingeknipt zodat het aansluit op uw haar, maar Justhair kan een haarstukje ook geheel voor u op maat maken. Een op maat gemaakt haarstukje is natuurlijk het meest natuurgetrouw, maar is wel een stukje duurder dan een kant en klaar haarstukje. Tot slot verschillen haarstukjes nog in bevestigingsmethodes. Een haarstukje kan met een transparante plakstrip worden bevestigd, met klemmetjes, met plakrondjes of een kleefvloeistof. Al deze methodes verschillen in hun stevigheid en houdbaarheid. Ook is de houdbaarheid van een bepaalde bevestigingsmethode afhankelijk van uw hoofdhuid.

Haaruitval? Kies voor een haarstukje van Justhair!

Op basis van uw budget, ons onderzoek, de behandelingsmethode en uw wensen maken wij een uniek behandelingsplan dat ervoor zorgt dat u onopgemerkt uw vertrouwde haardos weer terug krijgt. Tevens kunt u bij Justhair allerlei speciale middelen kopen waarmee het haarstukje nóg langer houdt. Bent u benieuwd geworden naar wat Justhair allemaal voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website voor een impressie van de reeds voltooide behandelingen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Service van Justhair

  • Justhair heeft alleen professionele haarspecialisten in dienst
  • Als kapsalon is Justhair verbonden met alle zorgverzekeraars: controleer goed of uw haarstukje vergoed wordt!
  • Justhair is er niet alleen om haaruitval te verbergen, maar ook om haaruitval te voorkomen!
  • Uw eerste consultgesprek is altijd gratis bij Justhair
  • Via Justhair blijft u op de hoogte van het laatste nieuws omtrend haar, haarwerken, pruiken en haarstukjes.
  • Alle door Justhair aanbevolen producten zijn te bestellen in onze webshop.
Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen