010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarstukjes voor mannen en vrouwen

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarstukjes bij haarverlies

Heb je last van haarverlies of haaruitval? Het verliezen van haar is heel normaal, maar kan voor veel mannen en vrouwen het vertrouwen aantasten. Je voelt je misschien niet jezelf of zit niet lekker in je vel en wilt graag dit aanpakken. Een haarstukje is dan een goede en onopvallende manier om kaalheid te verbergen. Doordat Justhair met kwaliteit haarstukjes werkt én maatwerk biedt, is er altijd een haarstukje die bij je past. Het is haar is vrijwel niet te onderscheiden van het echte haar en geeft als haarverdikking direct volume. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu vrijblijvend en geheel gratis een consult in met één van onze haarspecialisten.

 

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Wanneer een haarstukje?

Een haarstukje is de ideale oplossing voor mannen en vrouwen die te maken hebben met plaatselijke haaruitval en die zonder een pruik te dragen hun oude vertrouwde haardos terug willen krijgen. Het is een cosmetisch middel tegen kaalheid. Een haarstukje moet natuurlijk vlekkeloos overlopen in het echte haar. Wanneer je op zoek bent naar een haarstukje dat zelfs van zeer dichtbij niet te onderscheiden is van het echte haar, dan ben je bij Justhair aan het juiste adres! Justhair zorgt voor oplossingen bij haarproblemen zoals (beginnende) kaalheid, bijvoorbeeld door middel van een toupetje, haarverdikkingen of haarwerken op maat, voor zowel mannen als vrouwen.

Liever eerst haargroeimiddelen proberen? Lees hier de waarheid over haargroeimiddelen >

 

Onopvallend voor de directe omgeving

Voor mensen die je niet dagelijks ziet, zal het waarschijnlijk niet opvallen als je opeens een haarstukje draagt. Dit komt omdat een haarstukje van Justhair niet van echt haar te onderscheiden is. Voor mensen in je directe omgeving valt het waarschijnlijk wel erg op als je opeens de kale plekken bedekt hebt. En dat zijn nou net de mensen die zo belangrijk voor je zijn en waarvan je waarschijnlijk niet wil dat ze zien dat je je haaruitval verbergt met een haarstukje. Daarom hanteert Justhair een geheel unieke methode waarbij de haarstukjes stap voor stap op je hoofd worden toegevoegd. Zo heeft zelfs je directe omgeving niets in de gaten van de toevoeging van een haarstuk!

Wil jij de mogelijkheden rondom haarstukjes ontdekken? Wij vertellen het je graag!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Verschillen in haarstukjes

Er zijn veel verschillende soorten haarstukjes te verkrijgen. Een haarstukje kan zowel synthetisch zijn als van echt haar zijn gemaakt. Een echt haarstukje gaat langer mee dan een synthetische variant, maar daar hangt uiteraard ook een duurder prijskaartje aan. Ook kan een haarstukje kant en klaar aangeleverd worden en dan door Justhair precies worden ingeknipt zodat het aansluit op je eigen haar. Tenslotte kan Justhair een haarstukje ook geheel voor je op maat maken. Een op maat gemaakt haarstukje is natuurlijk het meest natuurgetrouw, maar is wel duurder dan een kant en klaar haarstukje. Tot slot verschillen haarstukjes nog in bevestigingsmethodes. Zo kan een dergelijke haaraanvulling met een transparante plakstrip worden bevestigd, met klemmetjes, met plakrondjes of een kleefvloeistof. Al deze methodes verschillen in hun stevigheid en houdbaarheid. Ook is de houdbaarheid van een bepaalde bevestigingsmethode afhankelijk van de zuurtegraad en de mate van transpiratie op de hoofdhuid. 

Service van Justhair

Justhair onderscheidt zich van andere haarspecialisten door de unieke service. Met een team gepassioneerde haarspecialisten staan wij iedereen persoonlijk bij in het vinden van een haaroplossing op maat. Met onze kennis, ervaring en inleveingsvermogen helpen wij klanten zo goed mogelijk te helpen. Wat wij jou te bieden hebben? Ontdek onze services:

  • Bij Justhair hebben we alleen professionele en ervaren haarspecialisten in dienst.
  • Als kapsalon en haarwerksalon is Justhair verbonden met alle zorgverzekeraars. Het is dus goed mogelijk dat je haarstukje vergoed wordt!
  • Justhair is er niet alleen om haaruitval te verbergen, maar ook om haaruitval te voorkomen!
  • Een eerste consultgesprek is altijd gratis bij Justhair.
  • Via Justhair blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent haar, haarwerken, echt haar pruiken en haarstukjes.
  • Alle door Justhair aanbevolen producten zijn te bestellen in onze webshop.

Haaruitval? Kies voor een haarstukje van Justhair!

Op basis van je budget, ons onderzoek, de behandelingsmethode en jouw persoonlijke wensen maken wij een uniek behandelplan dat ervoor zorgt dat je onopgemerkt je vertrouwde haardos weer terugkrijgt. Tevens kun je bij Justhair allerlei speciale haar(werk)producten kopen waarmee het haarstukje nóg langer mooi blijft. Ben je benieuwd geworden naar wat Justhair allemaal voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website voor een impressie van de mogelijkheden (haarwerk man of haarwerk vrouw) of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure