010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarstukjes voor vrouwen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Meer volume met haarstukjes

Heb je last van dunner wordend haar of haarverlies? Je bent niet de enige! Haarverlies is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen, dat vaak een erfelijke of hormonale oorzaak heeft. Voor veel vrouwen kan haarvermindering veel onzekerheid teweegbrengen. Haarstukjes voor vrouwen zijn dan een oplossing en laten jou weer 100% jezelf voelen. 

Justhair helpt je graag bij het vinden van haarstukjes op maat.

Plan een gratis & persoonlijk consultgesprek

De oplossing bij haaruitval voor vrouwen

Wanneer je dunner wordend haar of kale plekken hebt, kunnen haarstukjes voor vrouwen een uitkomst bieden. De haarstukjes zijn geen bindend middel wanneer je last hebt van haaruitval, maar moeten gezien worden als toevoeging van het kapsel. Het biedt vrouwen een oplossing wanneer graag hun haar voller willen laten lijken. Bij Justhair zorgen wij dat de haarstukken helemaal op jou als persoon en je wensen worden gemaakt. Zo zorgen we dat het stukje naadloos zal overlopen met je echt haar. Het haarstukje is vrijwel niet van echt haar te onderscheiden. Zo is het dé oplossing bij haarproblemen.

haarstukje vrouw blond haar lang haar haarstukje vrouw krullend haar bruin lang haar

Haarstukken van echt haar of synthetisch haar?

Bij Justhair vinden wij het belangrijk dat onze haarstukjes voor vrouwen helemaal aansluiten op jouw haar. Daarom bieden bij haarstukjes van echt haar aan. In een persoonlijke sessie zoeken wij haar uit dat aansluit op je echte haarkleur. Wij maken het haarstukje volledig om maat en zorgen ervoor dat het haar onopvallend in het echt haar verwerkt zal worden. Het echt haar is gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor de duurzaamheid hoog is. Natuurlijk is echt haar kostbaarder dan confectie haarwerk. Ben je op zoek naar een meer betaalbare oplossing, dan zijn haarstukjes van synthetisch haar een uitkomst. De haarstukjes zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod kleuren en varianten. Ook bij synthetisch haar zullen wij ervoor zorgen dat het haarstukje goed in uw kapsel zal overlopen. Welk soort haar je ook wenst te hebben, Justhair laat jou écht goed voelen!

Vrouwen haarstukjes voor elke gelegenheid

Iedere vrouw is anders, logischerwijs verschillen het haar en de haarstijlen ook. Bij Justhair vinden wij het belangrijk dat je een haaroplossing vindt die geschikt is voor jou. Zo bieden wij een ruim aanbod haarstukjes voor vrouwen. Je kunt daarom helemaal zelf de kleur, het model en haarstijl van je haarstukje bepalen. Zelfs als je geen haarstuk vind die volledig bij je past, kunnen wij je verder helpen. Doordat wij haarstukjes volledig op maat maken, is er altijd een oplossing mogelijk! Onze haarspecialisten staan klaar om je alle mogelijkheden te laten zien en geven je daar waar gewenst persoonlijk advies. Benieuwd geworden? Vraag een vrijblijvend consultgesprek aan!

 

Plan een gratis & persoonlijk consultgesprek

Justhair helpt je verder

Zorgt jouw dunner wordend haar of haarverlies dat jij je niet 100% jezelf voelt? Waarom wachten als er een oplossing is? Onze haarstukjes helpen alle vrouwen voor een volumineus kapsel. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van haarstukjes voor vrouwen of ben je benieuwd hoe Justhair jou kan helpen? Neem contact met ons op! Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure