T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarstukjes

Haaruitval verbergen door haarstukjes

Haaruitval is een veel voorkomend probleem in Nederland waar echter niet veel over wordt gesproken. Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben: medicatie, ziekte of ouderdom. Soms komt haaruitval zonder aanwijsbare oorzaak voor. Wat de oorzaak van haaruitval ook is, bijna iedereen die ermee te maken krijgt wil er iets aan laten doen, op een manier die onopvallend is voor de omgeving. Daarom heeft Justhair zich gespecialiseerd in oplossingen om haaruitval te verbergen. Één van de methodes daarvoor is het gebruik van een haarstukje.

Wat zijn haarstukjes?

Haarstukjes zijn een manier van haartoevoeging waar slechts een gedeelte van het hoofd wordt bedekt, in tegenstelling tot een pruik die het hele hoofd bedekt. Haarstukjes zijn dus bedoeld voor mensen die niet geheel kaal zijn. Haarstukjes kunnen het kalende gedeelte op het voor- of achterhoofd bedekken. Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken hebben met haaruitval en er zijn bij Justhair dan ook zowel voor mannen als vrouwen passende haarstukjes te verkrijgen. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk onze methodes voor haarwerken op maat.

Niet onderscheidbaar van echt haar!

Een kleine afwijking tussen haarstukjes en het echte haar kan een vervelende situatie veroorzaken. Het is daarom verstandig om haarstukjes aan te laten zetten bij een specialist. Justhair is deze specialist! Door de hoofdhuid en het haar goed te analyseren kunnen wij de best passende haarstukjes uitkiezen of zelfs geheel op maat maken. Afhankelijk van de zuurtegraad van de hoofdhuid, de dikte, lengte en kleur van de haren worden namelijk het materiaal, de lengte en de kleur van het haarstukje en de bevestigingsmethode uitgekozen die het beste bij u passen. Zo bent u ervan verzekerd dat het haarstukje goed blijft zitten en niet onderscheidbaar is van uw eigen haar!

Heeft u te maken met haarverlies? Kies dan voor haarstukjes van Justhair!

Haarstukjes zijn de ideale oplossing als u te maken krijgt met plaatselijk haaruitval. Voor haarstukjes met de minste onderscheidingskracht en de meeste houdbaarheid en levensduur bent u bij Justhair aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze site en zie hoeveel mensen u al zijn voor gegaan en een algehele transformatie hebben ondergaan!

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen