010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarstukken met clips

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Snelle en prachtige haaropvulling

Haarverlies is erg vervelend en kan bij mannen en vrouwen verschillende oorzaken hebben. Zo kan het haaruitval een gevolg zijn van bijvoorbeeld een ziekte, erfelijkheid of het slikken van specifieke medicijnen. Ondanks de verschillende redenen, is er veel behoefte om het dunner wordend haar te verbergen. Dit kan eenvoudig met behulp van haarstukken met clips.

Justhair is gespecialiseerd in haaroplossingen bij haarverlies. Met haarstukken met clips kun je eenvoudig en makkelijk kalende plekken verbergen en je haar meer volume geven. Door het clipsysteem kies je de ene dag voor een haarstuk, en de andere dag voor je natuurlijk haar. We informeren je graag meer uit over de mogelijkheden op onze website of in een vrijblijvend en persoonlijk consult.

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Onopvallend én directe haarbedekking

Heb je voldoende haar maar is op bepaalde plekken je hoofdhuid zichtbaar? Op sommige momenten kun je er van balen dat het haarvolume dun is en wil je graag meer volume creëren. Hiervoor zijn haarstukken met clips dé oplossing. Het clipsysteem geeft je de vrijheid zelf te bepalen wanneer je specifieke plekken op het haar wilt bedekken. Doordat we bij Justhair kwaliteit haarstukken gebruiken die volledig op je eigen haarkleur en haarstijl worden afgestemd, zijn clip in haarstukken vrijwel niet van je echt haar te onderscheiden. Het bevestigen gaat heel eenvoudig en snel, waardoor je direct een comfortabele haarbedekking creëert. Natuurlijk geven onze haarspecialisten persoonlijk uitleg bij de juiste bevestiging van het haarstuk.

vrouw blond haar haarstukken clips man haarstukken met clips

Clip in haarstukken op maat gemaakt

Alle haarstukken worden bij Justhair op maat gemaakt. We bekijken graag samen met je de mogelijkheden voor haarstukken met clips. De haarstukjes worden aangeboden in echt haar of confectie haar. Confectie clip in haarstukken zijn direct leverbaar, en worden door onze haarspecialisten mooi op het hoofd aangemeten. Haarstukken van echt haar worden helemaal volgens wens samengesteld wat enkele weken in beslag neemt. Naar welke haarstukken met clips je voorkeur ook uitgaat, je kunt bij Justhair rekenen op kwaliteit haar en persoonlijke service. Laat je vrijblijvend informeren, plan een vrijblijvend consult in!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Waarom clip-in haar van Justhair?

Clip-in haarstukken zijn bij verschillende aanbieders te verkrijgen. Daarom vraag je je misschien af waarom je keuze naar Justhair moet gaan? Veelal worden haarstukken van clips als één maat online verkocht. Maar past iedere maat wel bij iedereen? Ieder haar is anders, en ieder haarstuk heeft een grote invloed op je uiterlijk. Bij Justhair geloven we dat elk haarstuk en haarwerk moet worden opgemeten en moet worden aangepast aan de persoon. Wij staan voor kwaliteit clip-in haarstukken die helemaal naar jouw wensen worden gemaakt. Je kunt rekenen op discrete, persoonlijke en professionele hulp bij het vinden van een geschikt haarstuk. Ontdek onze services:

  • Ruim assortiment haarstukken met clips: wij bieden een uitgebreid aanbod clip-in haarstukken van echt haar en confectie haar.
  • Persoonlijk, professioneel consultgesprek: onze haarspecialisten zijn speciaal opgeleid om het beste advies te bieden bij het vinden van een geschikte haaroplossing.
  • Gecertificeerd haarwerkspecialist: Justhair is gespecialiseerd in het aanbieden van haarstukken.
  • Samenwerking zorgverzekeraars: wij werken samen met alle zorgverzekeraars, waardoor clip in haarstukken vaak kunnen worden gedeclareerd.

Kom langs en laat je informeren!

Spreken haarstukken met clips je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Justhair staat voor je klaar! We helpen je graag bij het vinden van een haarstukken passend bij je wensen en jou als persoon.  Kom bij ons langs, plan een gratis en vrijblijvend consultgesprek in!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure