010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarstukken van echt haar

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Een kleine toevoeging, prachtig resultaat

Dunner wordend haar en haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, denk aan ziekte, het gebruik van bepaalde medicijnen of stress. Het kan leiden tot meer zichtbaar hoofdhuid, wat je onzeker kan laten voelen. Om kalende plekken te verbergen, kunnen haarstukken van echt haar een uitkomst zijn.

Justhair maakt de haarstukken van echt haar volledig op maat. We luisteren naar je wensen, waarna het stukje onzichtbaar wordt bevestigd in je echt haar. Je krijgt weer een volle bos haar en voelt je weer écht jij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ze hier of plan direct een vrijblijvend consult in!

Gratis consultgesprek plannen

Verschil haarstukken en een pruik

Haarstukken worden vaak verward met een pruik. Maar is dat ook hetzelfde? Nee! Een pruik is bedoeld om volledig je haar te bedekken. Wanneer je nog voldoende haar hebt, maar op enkele plekken minder haar hebt, is het hebben van een pruik niet nodig. Haarstukken van echt haar zijn speciaal ontwikkeld om deze zichtbare plekken op je hoofd te bedekken. De haarstukken worden volledig op je echt haar afgestemd. Zo worden de stukjes naadloos verworven in je eigen haar en is het vrijwel onzichtbaar. Haarstukken zijn bovendien een stuk lichter dan een pruik, waardoor het prettig draagt. De haarstukken zijn hiermee een fijne oplossing om haarverlies te maskeren en weer te stralen.

vrouw bruin haar lachen man haarstuk echt haar lachen baard muziek luisteren

Haarstuk volledig op maat gemaakt

De haarstukken van Justhair zijn vrijwel niet met het blote oog te onderscheiden van je eigen haar. Dit komt omdat onze haarstukken van echt haar volledig op maat worden gemaakt. In een persoonlijk consult luisteren we naar je wensen en gaan we kijken naar beste oplossing. Je kunt hierbij helemaal zelf je haarstuk samenstellen. Kies onder andere uit de gewenste haarvorm en haarkleur. Natuurlijk staan we als haarspecialist klaar voor professioneel advies. De haarstukken van echt haar worden volledig op het eigen haar en persoon afgestemd en middels ons uniek Integration techniek mooi bevestigd. 

Gratis consultgesprek plannen

Voordelen haarstukken van echt haar

Haarstukken worden zowel als confectie haar en echt haar aangeboden. Een stukje van echt haar heeft verschillende voordelen ten opzichten van confectie haar:

  • Volledig op maat gemaakt: een haarstuk van echt haar wordt helemaal op je wensen en hoofd gemaakt.
  • Onzichtbaar resultaat: door het maatwerk zal het haar mooi samen blenden met je eigen haar en worden kale plekken mooi bedekt.
  • Meer volume: een haarstuk geeft meer volume aan je eigen haar

We helpen je graag verder in een persoonlijk consult

Ben je benieuwd of een haarstuk voor jou de beste oplossing is? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend, persoonlijk consult in. We leggen je graag meer uit over onze haarstukken van echt haar en helpen je bij het vinden van de meest geschikte oplossing. Het team van Justhair staat voor je klaar!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure