T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haaruitval preventie

Je weet het wel, al die reclames van shampoos, capsules etc. die haaruitval moeten stoppen. Ze kosten een hoop geld maar lossen het probleem niet op. Justhair biedt de remedie tegen haarverlies.

Wacht niet tot uw haaruitval zichtbaar wordt
Vertrouwen op uw optische indicatie voor haarverlies, zult u uw haar niet behouden. Wanneer dunner haar zichtbaar is - kunt u al 50% van uw haar verloren hebben op dat gedeelte van uw hoofd. Jammer maar vaak wel de realiteit.

Eerder weten is beter. "als het om erfelijke haaruitval gaat, hoeft niemand immers kaal te worden"
Begin dus tijdig met de juiste (en FDA bewezen) haaruitval preventie. Voor vrouwen is goedgekeurd Minoxidil eventueel gecombineerd met de HairMax Laserkam (Zie www.hairmaxlaser.nl).
Minoxidil is meer effectief om uw haarverlies te stabiliseren dan haargroei te geven. De Laser geeft een betere doorbloeding waardoor de haarwortel meer Keratine aanmaakt.

Hoe werkt het preventieplan?
Tijdens het consult gesprek worden een aantal standaard punten doorlopen:

  • Intakegesprek door middel van het invullen van een standaard formulier over medische status en erfelijke haaruitval in de bloedlijn tot de 2e graad.
  • Eventueel besluit tot aanvraag van een bloedonderzoek.
  • Density meting om het aantal haren per cm2 te meten en de dikte van het individuele haar.
  • Uitleg over de haargroei en factoren die invloed hebben op de haargroei.


Indien mogelijk volgt aansluitend aan het consultgesprek een preventie advies verstrekt. Dit is persoonsafhankelijk. Het is ook mogelijk dat eerst een vervolg afspraak gemaakt moet worden, voor bijvoorbeeld de 2e meting van het haar.

Hoe daarna verder?
Nadat u gestart ben met de preventie kan worden afgesproken om regelmatig een meting te laten uitvoeren om de vooruitgang van uw haar te laten meten. Afhankelijk van het resultaat kan de preventie therapie doorgezet of aangepast worden.

Hoe maak ik een afspraak?
Maak een afspraak voor een consult gesprek door te bellen naar 010-4623011 of klik op de button "aanvraag haaruitvalpreventie consult".

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen