010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haaruitval & de oplossing! 

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Oplossingen voor haaruitval

Heb je last van een teruggetrokken haarlijn of kale plekken? Haaruitval is heel vervelend en kan je zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig hoef je hier niet mee rond te blijven lopen! Door middel van haarstukjes of haarwerken camoufleer je effectief en onopvallend kale plekken. Justhair helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing bij haaruitval voor mannen en vrouwen.

Het fenomeen haaruitval

De haren zijn net als de huid, een directe weerspiegeling van je gezondheid. Zoals je weet zijn er veel problemen die je met je gezondheid kunt hebben en zo zijn er ook veel problemen die ten grondslag liggen aan haaruitval. Haaruitval is dan ook een zeer vaak voorkomend probleem in Nederland.Haaruitval is op zich een normaal fenomeen. Iedere dag groeien normaal gesproken namelijk ook weer evenveel nieuwe haren bij. Wanneer het evenwicht tussen uitvallende haren en terug groeiende haren verstoord is, dan is er sprake van haaruitval. Wat de reden van haaruitval ook is, veel mensen ervaren haaruitval als zeer onprettig en het levert al snel een flinke deuk in het zelfvertrouwen van iemand op.

banner1-01 haarwerken man

Vaker bij mannen

Haaruitval komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen en het is dan ook een bekender fenomeen bij mannen dan bij vrouwen. Voor veel mannen is dit dan ook de grootste angst als ze ouder worden. Vaak speelt haaruitval op bij mannen rond de dertig, haaruitval kan echter ook op jongere of latere leeftijd optreden. De meestvoorkomende vorm van haaruitval bij mannen is alopecia androgenetica, deze vorm van haaruitval begint vaak bij de kruin en leidt eigenlijk nooit tot algehele kaalheid. Wanneer je last hebt van deze vorm van plaatselijke haaruitval, dan is een haarstukje of een toupet waarschijnlijk de meest geschikte oplossing voor u. Justhair maakt op maat gemaakte haarstukjes van echt haar waardoor haaruitval onzichtbaar wordt!

Haaruitval vrouwen oplossing

Zeker voor vrouwen zijn de haren een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Hoewel haaruitval bij vrouwen een minder bekend fenomeen is dan haaruitval bij mannen, komt het wel degelijk veel voor. Haaruitval bij vrouwen komt tegenwoordig meer voor dan vroeger. De levens van vele moderne vrouwen zijn erg hectisch en stresshormonen zijn een belangrijke voorspeller van haaruitval. Ook hormonale omstandigheden kunnen een reden zijn voor haaruitval bij vrouwen. Hoe vervelend het ook is, haaruitval is vaak niet terug te draaien. Wanneer je toch verzekerd wil zijn van een volle haardos, dan zijn haarstukjes een ideale oplossing voor jou. Bij Justhair maken wij haarstukjes die precies op jouw haar zijn afgestemd!

haarstukje voor en na verschil

Wat te doen tegen haaruitval?

Haaruitval is dus een zeer veel voorkomend probleem in Nederland, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ook is haaruitval vaak niet (geheel) te voorkomen of terug te draaien. Haaruitval is in ieder geval wel goed te verbergen. Daarom heeft Justhair zich gespecialiseerd in haarstukjes en pruiken waarmee je je (gedeeltelijke) haaruitval helemaal kunt verbergen. Bij Justhair kun je daarom kiezen uit een groot aantal kant en klare haarstukjes en pruiken of je kunt je haarstukje of pruik op maat laten maken. Hierbij kun je kiezen uit het materiaal waar de haarstukjes, pruiken en bevestigingsmiddelen van gemaakt zijn. Wil je haaruitval camoufleren? Neem dan nu contact op met Justhair!

Is er nog geen sprake van haaruitval, maar wil je voorkomen dat het gaat gebeuren? Ook in dat geval kun je bij Justhair terecht, namelijk voor een consult over haaruitvalpreventie. Wij adviseren onder meer Minoxidil, Finasteride, Revivogen en de Laserkam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak of bel 010-4623011.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure