010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Beauty Pillow satijnen kussensloop

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Comfortabele satijnen Beauty Pillow

Het is bewezen dat katoenen kussenslopen ervoor zorgen dat zowel je huid als je haar wordt opgeruwd en geschuurd. Daarnaast onttrekken katoenen slopen vocht aan je huid. Satijn is echter een veel beter en prettiger materiaal. Beauty Pillow kussenslopen zijn dan ook gemaakt van satijn. De kussensloop glijdt en polijst je huid en haar. Het ligt niet alleen stuk prettiger, maar voorkomt daarnaast ook rimpelvorming op de lange termijn. Een Beauty Pillow dat goed is voor zowel huid als haar, en veroudering tegengaat, wat wil je nog meer? 

beauty pillow

Zichtbaar jongere huid en mooier haar met een satijnen kussensloop

De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow werken anti-verouderend. Althans, cosmetisch gezien. Je krijgt minder rimpels en je huid wordt zichtbaar jonger en stralender. Ook voor je haar heeft de Beauty Pillow veel voordelen. Zo zal je haar minder snel gaan klitten en is het beter doorkambaar. Tevens zorgt de regulerende werking van het satijn ervoor dat je haar minder (snel) vet wordt. Tenslotte heeft de satijnen Beauty Pillow een rustgevende werking en zorgt het ervoor dat verzorgingsproducten voor huid en haar beter worden opgenomen.

Diverse huidaandoeningen worden verlicht door de Beauty Pillow. Zo wordt acne minder door deze kussensloop, en kalmaart het ook de vurige huid en couperose. Tevens voorkomt het slaapvouwen in het gezicht na een woelige nacht en verkoelt de Beauty Pillow bij nachtelijk transpireren. 

Over de Beauty Pillow

  • De Beauty Pillow kussensloop afmeting is 60 x 70 centimeter;
  • De Beauty Pillow is gemaakt van 100% polyester;
  • De kussensloop is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren;
  • Alle kleuren zijn te bestellen bij Justhair!

Wens je persoonlijk advies, vraag dan een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult aan via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure