010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Hairvitals

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

HairVitals pillen tegen haaruitval

Zoek je pillen om haaruitval tegen te gaan? HairVitals bevat tal van ingrediënten en vitaminen die je haar gezonder en voller maken. Ook je nagels zullen meeprofiteren van deze vitaminepillen: deze zullen sterker worden. 

Er zijn een aantal zaken die invloed hebben op de gezondheid van je haar. Drink je bijvoorbeeld veel koffie? Meer dan 6 kopjes per dag? Dan is de kans groot dat je een tekort hebt aan calcium en ijzer. Rook je? Dan is de doorbloeding van je hoofdhuid een stuk minder goed, waardoor het haar minder goed gevoed kan worden. Ben je een dieet aan het volgen? Dan is de kans aanwezig dat je een tekort hebt aan een aantal belangrijke vitaminen zoals zink, ijzer, kalium, calcium en magnesium. Eet je niet genoeg fruit of groenten per dag? Dan heb je misschien een tekort aan vitamine A, B en/of C. 

Zoals je ziet, zijn er een groot aantal factoren die invloed hebben op de gezondheid van je haar. De HairVitals pillen tegen haaruitval zullen haaruitval niet genezen, maar kunnen er wel voor zorgen dat je zo lang mogelijk van je eigen, gezonde haardos kunt genieten!

Welke vitaminen en mineralen zitten in HairVitals?

  • Vitaminen van het B-complex zorgen voor een goede stofwisseling in de cellen;HV1crop_soft1
  • Biotine in een relatief hoge dosering is ontzettend goed voor de gezondheid en conditie van je haar;
  • MSM is rijk aan zwavel, wat een belangrijke bouwstof is van je haar. Daarom zit dit ook in onze pillen tegen haaruitval;
  • Kelp is rijk aan jodium;
  • Silicium, koper en mangaan zijn allemaal belangrijke mineralen die onderdeel uitmaken van de aanmaak en groei van gezond & stevig haar, sterke nagels en tevens zorgen voor een gezonde huid;
  • Paardenstaart is rijk aan silicium, wat onmisbaar is voor stevige bindweefsels en sterk haar. Vooral op latere leeftijd is dit van groot belang. De huid en het haar bevatten de hoogste gehalten aan silicium in het menselijk lichaam;
  • De antioxidanten selenium, carotenoïden, vitamine C, vitamine E en bioflavonoïden ondersteunen het lichaamseigen afweersysteem en spelen zo dus ook een belangrijke rol in het beschermen van het haar;
  • Vitamine A en E zorgen voor een mooie huid en beschermen deze tegen rimpelvorming en veroudering. Beide vitaminen zijn dan ook een populair en effectief ingrediënt in veel antirimpelcrèmes, maar ook in deze haaruitval pillen.
hairloss-banner

Wat kosten de HairVitals haaruitval pillen?

HairVitals kost €17,95 per doosje. In een doosje zitten 30 haaruitval pillen. In de eerste drie maanden is de aanbevolen hoeveelheid 2 x daags 1 capsule. Dit komt dus neer op twee doosjes HairVitals per maand. 

Bestel HairVitals pillen tegen haaruitval eenvoudig online via onze webshop.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak). Dan gaan we kijken welke haaruitval oplossingen voor jou het meest effectief zullen zijn!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure