010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Veelgestelde laserkam vragen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Meestgestelde vragen & antwoorden over de HairMax Laserkam

1.  Wat kan haaruitval veroorzaken?
Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal van deze oorzaken zijn: erfelijkheid, hormonen, medicijnen, haaruitval na een geboorte, stress, menopauze en veranderingen in het eetpatroon.

2.  Wanneer moet ik beginnen met de behandeling?
Zo snel het bekend is dat je een haarprobleem hebt, is het verstandig om zo snel mogelijk met de behandeling te beginnen. Als je haarverlies constateerd is, is in de meeste gevallen al 50% van je haar verloren gegaan.

3.  Hoe vaak moet ik de HairMax Laserkam gebruiken voor een optimaal resultaat?
We raden aan om de HairMax Laserkam zo'n 3 keer per week te gebruiken. De duur van elke behandeling is tussen de 8 en 15 minuten, afhankelijk van het soort laserkam. 

4.  Kan ik sneller resultaat behalen als ik de HairMax Laserkam meer dan 3 keer per week gebruik?
Onderzoek heeft uitgewezen dat 3x per week het optimale resultaat biedt. Meer dan 3 keer per week levert geen aangetoond sneller resultaat op.

5.  Hoelang moet ik de HairMax Laserkam gebruiken om mijn haaruitval tegen te gaan?
Een haarverzorgingsbehandeling is een continu proces. Daarom is het noodzakelijk om de HairMax Laserkam consistent te blijven gebruiken wanneer je de voordelen ervan wilt blijven zien. Je kunt wel eens een dagje overslaan, maar als je niet consistent blijft behandelen zoals aanbevolen, dan is de kans groot dat de gewenste resultaten uitblijven of dat je zelfs teruggaat naar de situatie zoals deze was voordat je de HairMax Laserkam begon te gebruiken.

6.  Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten als ik de HairMax Laserkam ga gebruiken?
De ervaringen van gebruikers variëren hierin. Zo kunnen we de gebruikers in drie categorieën indelen op basis van de resultaten. Veel gebruikers zien na 8 weken positieve resultaten. De meerderheid ziet goede resultaten vanaf ongeveer 10 tot 16 weken. Een zeer kleine groep zal pas na 16 weken subtiele positieve veranderingen (indien aanwezig) zien. 

7.  Werkt de HairMax Laserkam op het het hele hoofd of werkt het alleen op de achterkant?
De HairMax Laserkam werkt op het gehele hoofd en kan dus al het hoofdhaar verbeteren: Zowel de achterkant als de voorkant, bovenkant en zijkant.

8.  Kan ik de HairMax Laserkam ook gebruiken in combinatie met andere haaruitval behandelingen?
Jazeker. De HairMax Laserkam kan op zichzelf worden gebruikt, maar wordt ook zeer effectief gecombineerd met andere haaruitval behandelingen.

9.  Ik merk dat mijn haar een beetje dunner begint te worden. Kan ik beginnen met de HairMax Laserkam? Of is dit nog te vroeg?
Eigenlijk kun je nooit te vroeg beginnen met de HairMax Laserkam. Hoe beter je huidige haarconditie is, hoe beter de resultaten ook zullen zijn. Je kunt het vergelijken met tanden poetsen: hiermee wacht je ook niet tot je gaatjes krijgt. Het is gewoon onderdeel van de dagelijkse onderhoudsroutine. Zo zou het met de HairMax Laserkam ook moeten zijn. 

10. Is de HairMax Laserkam geschikt voor alle leeftijden?
Uit onderzoek is gebleken dat lasertherapie effectief is bij 18 jaar en ouder. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan eerst contact op met je (huis)arts voordat je de HairMax Laserkam gaat gebruiken.

11. Ik heb een haartransplantatie gehad. Kan ik de HairMax Laserkam dan ook gebruiken?
Steeds meer haartransplantatie chirurgen, verspreid over de hele wereld, hebben de HairMax Laserkam al opgenomen in hun procedure. Het is dus zeker mogelijk. Anekdotische rapporten hebben zelfs uitgewezen dat de hersteltijd na een haartransplantatie afneemt wanneer de HairMax Laserkam wordt gebruikt. Tevens lijken de getransplanteerde haren voller en dikker. De tanden van de laserkam zijn verwijderbaar, waardoor je de HairMax al meteen na de transplantatie kan gebruiken. Overleg wel altijd met je arts.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure