010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Verwachtingen laserkam

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Wat kun je verwachten van de HairMax Laserkam

De HairMax Laserkam reageert anders bij elk persoon. Op basis van tests en observaties heeft men echter het onderstaande verwachtingsplan kunnen maken. Het is mogelijk dat je anders reageert, maar gemiddeld genomen hebben gebruikers van de HairMax Laserkam hun behandeling als volgt ervaren:

Klik hier voor meer voor/ na foto's.

Week 1 - 8

In de eerste behandelingen wordt door gebruikers al gemeld dat ze hun haar meer levendig vinden aanvoelen. Het haar is beter beheersbaar en daarnaast voelt de hoofdhuid een stuk gezonder aan. De glans zal toenemen en het haar zal voller gaan aanvoelen. Echter is er ook een kleine stijging in het uitvallen van het haar. Dit is tijdelijk en dit is een goed teken! De laser zorgt er namelijk voor dat het haar bij de follikel wordt aangepakt. Het haar wordt "gevoed" en de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Deze nieuwe en gezonde haartjes "duwen" als het ware de bestaande rustende haren eruit. Het haar wat "extra" is uitgevallen, zou dus sowieso zijn uitgevallen. Dit betekent dus dat de HairMax Laserkam zijn werk doet!

Week 8 - 12

Nu wordt de eerste haargroei zichtbaar. Dit kan nog bestaan uit pluisjes, zoals de haren die nét uit de hoofdhuid komen. Maar het is ook mogelijk dat het haar algemeen dikker is geworden. De beheersbaarheid verbetert verder en je zult meer glans in het haar zien. Allemaal tekenen dat de HairMax Laserkam goed werkt.

Week 12 - 20

Uit de klinische gegevens blijkt dat dit het moment is dat de gebruikers de meeste voordelen ervaren van de behandeling. De precieze voordelen kunnen per persoon verschillen, maar kunnen onder meer bestaan uit nieuwe haargroei, het stoppen van de haaruitval, en het krijgen van dikker en gezonder haar. 

Na 20 weken

Ook al zie je binnen 20 weken geen resultaten, dan raden we nog aan om de laserkam behandeling op regelmatige basis voort te zetten. Veel gebruikers geven aan dat, bij regelmatig en consistent gebruik, het haar langzaam dikker en voller begint te worden. Het is vergelijkbaar met het onderhouden van het gebit: we poetsen onze tanden om gaatjes en geïrriteerd tandvlees te voorkomen. Zo gebruik je de HairMax Laserkam om een gezonde haardos te behouden. De beste resultaten worden behaald wanneer de kam 3 keer per week wordt gebruikt, en dan zo'n 8 tot 15 minuten per behandeling.

Belangrijk: Als je stopt met het gebruik van de HairMax Laserkam, dan is de kans groot dat eventuele verkregen voordelen geleidelijk aan weer verdwijnen.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure