010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Toppik Hair Fibers

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Toppik: weg met kale plekken

Toppik is een uniek product waarmee je kale plekken in een handomdraai onzichtbaar kunt maken! Duizenden kleine Toppik hair fibers, welke dezelfde organische structuur hebben als haar, worden met het eigen haar verweven en zorgen zo voor een mooie, volle en natuurlijke uitstraling. Je voelt je weer goed en zelfverzekerd! 

Voordelen

Toppik geeft niet af, irriteert niet, schilfert niet en is na fixatie bestand tegen regen, transpiratie en wind. Het is verkrijgbaar in 9 kleuren.

Bestel Toppik online bij Justhair!

Naast de Toppik keratine vezels kun je ook kiezen voor Toppik Hair Thickener spray en Toppik haircare (shampoo, conditioner & hair fattener).

Toppik hair building fibers voor een volle bos met haar

Gegarandeerd succes

Toppik wordt geleverd in een handige strooiverpakking waarmee je de proteïnevezels gemakkelijk over het haar kunt verdelen. Spuit er vervolgens overheen met de Toppik Coverspray om de vezels goed te laten hechten. Daarmee blijft je haar langdurig in model.

De fibers geven zo'n natuurlijke uitstraling dat men zelfs van een paar centimeter afstand niet kan zien dat het puur optisch is, en het geen echt haar betreft. Dát is het resultaat van Toppik!

Toppik is bestand tegen de guurste weersomstandigheden. Weer en wind: je haar blijft mooi in model en optisch vol. De Toppik vezels zijn geladen met statische elektriciteit, wat er voor zorgt dat ze netjes aan je haar blijven kleven. De Toppik Coverspray is dan nog een extra sealende laag die er voor zorgt dat alles beter in model blijft zitten. Dun haar wordt vol haar met dit baanbrekende product!

Toppik is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en de vezels kun je gemakkelijk verwijderen door het haar te wassen met shampoo.

voor toppik
voor Toppik
na toppik
Toppik donker bruin
voor haarvezels
voor Toppik
na haarvezels
Toppik zwart
zonder haarverdikking
voor Toppik
met haarverdikking
Toppik - licht bruin
zonder haarverdikker
voor Toppik
met haarverdikker
Toppik zwart
zonder toppik
voor Toppik
na toppik haar
Toppik  midden bruin

Hoe gebruik je Toppik hair fibers?

Toppik hair fibers zijn verkrijgbaar in 9 kleuren. Breng het product aan op schoon en droog haar. Strooi de vezels over de plekken met dun haar en klop voorzichtig met je hand op het behandelde gebied om het haar in model te brengen. Wanneer je een borstel gebruikt, borstel dan niet te diep / hard. Zit het haar in model? Fixeer het tenslotte met de Toppik Coverspray en je bent klaar voor de dag!

9 kleuren
 

Niet goed, geld terug

Benieuwd of deze vorm van optische haarverdikking iets voor jou is? Probeer Toppik haarvezels dan uit en laat je verbazen door de resultaten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 30 dagen contact op. Je krijgt gewoon je aankoopbedrag terug! (excl. verzendkosten en administratiekosten).

Koop Toppik online in onze webshop, of neem contact op voor een gratis demonstratie bij Justhair op locatie.

Toppik presentatie

Om Toppik nog iets beter in beeld te brengen, hebben wij een PowerPoint presentatie gemaakt waarin we alle informatie kort samenvatten. Zie hieronder de presentatie:

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure