T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Voorkom haarverlies!

hl-main Haarwerken, groeishampoos en implantaten, bij kaalheid denkt u al snel aan een grijzende vijftiger of een vroegrijpe dertiger van het mannelijke geslacht.   Maar niets blijkt minder waar.
Haaruitval maakt geen onderscheid tussen seksen en kan al op jonge leeftijd toeslaan.

Kortom, het is een nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen, het haar wordt dunner, de hoofdhuid wordt langzaam zichtbaar en de kaalheid treed in. Bedenk dat als u zelf of uw omgeving merkt dat u haaruitval heeft, dit al langer aan de gang is. Wat veel mensen echter niet weten is dat, als het om erfelijke haaruitval gaat, dit proces in de meeste gevallen kan stoppen.

Wij stellen in deze gevallen dus  “Kaal worden door erfelijke haaruitval is een keuze”.

De volgende haaruitval preventie middelen hebben hun werking bewezen:

Revivogen PRO
2011_SCT_Reflection2 Dit is een dermatologisch geteste natuurlijke oplossing dat haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt. De behandeling is lokaal en zonder vervelende bijwerkingen, welke bij andere haarproducten tegen haarverlies zo af en toe voorkomen. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Revivogen, maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar. Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Revivogen PRO is nu ook online te bestellen.

Finasteride (Propecia)
Deze komt in vorm van een pil. En alleen geschikt voor mannen. Vrouwen kunnen deze pil niet gebruiken.

HairMax Laserkam 12kl
Erfelijke haaruitval is een vervelende aandoening die bij zowel mannen als vrouwen voorkomt.
Zo krijgt bijvoorbeeld 1 op de 3 vrouwen te maken met een dunner wordende haardos.
De 2 FDA goedgekeurde laserkammen zorgen elk afzonderlijk voor een betere doorbloeding naar de haarwortel. Hierdoor zal de haarwortel meer keratine aanmaken, waardoor elke haar afzonderlijk langer kan gaan groeien en dikker kan worden, waardoor het haar weer krachtig en voller toomt.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Spectral
Spectral van DS Laboratories is verkrijgbaar in 5 varianten werkt tegen verschillende soorten haaruitval, zoals erfelijke haaruitval en haarverlies door stress, medicijngebruik of hormonen.
Er zijn Spectral producten voor mannen en voor vrouwen. Het meest verkochte product naast Minoxidil is het product Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil. 
Deze producten werken in tegenstelling tot Minoxidil zowel op de kruin als bij de voorste haarlijn.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Spectral.DNC-N is nu ook online te bestellen.

Algemeen
Het meest effectief tegen haaruitval is een combinatie van LLL (ofwel laserkam) en Revivogen of Spectral.
Het is namelijk gebleken dat de LLL ook helpt bij het verdikken van de individuele haren.
Buiten de uitvoering van de LLL als klinieklaser is er ook een versie voor het thuisgebruik. De klinieklaser beschikt over 35 lasers, de thuisversie daarentegen over 5 tot 9. Dit zorgt ervoor dat er met de kliniek laser sneller een resultaat is te zien. Het voordeel van een hand laserkam is echter dat u hiervoor de deur niet uit hoeft. Afhankelijk “welke laserkam u aanschaft” bent u slechts 8 of 15 minuten om de dag bezig. Uit de praktijk blijkt dat de mensen dit langer volhouden met dus een beter resultaat .

Minoxidil
Deze lotion heeft zijn werking als eerste bewezen. Gezien de veiligheid van dit product is het nu zonder recept verkrijgbaar bij drogist en apotheek. Het wordt geleverd in 2 % voor vrouwen en als "extra sterk" in 5 % voor mannen. Wij adviseren de 5% niet snel bij vrouwen omdat ze anders haargroei kunnen krijgen op plaatsen die ze niet wensen. Maar Minoxidil is dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Als Minoxidil werkzaam is kan het de haaruitval vertragen of stoppen. In sommige gevallen kan hernieuwde haargroei worden aangetoond maar reken daar niet op.

Vitamine supplement, HairVitalsslide-fruit-vitamins
Ook al eten we nog zo gezond, onze voeding bevat veel minder vitamine dan de voeding van pak weg 100 jaar geleden. Drinkt u bijvoorbeeld veel koffie dan bestaat bovendien de kans dat u ijzer te kort heeft. Niets ernstig natuurlijk, maar niet bevorderlijk voor uw haargroei. Nu is er een natuurlijke vitamine pil die uw haar sterker en gezonder maakt.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Vraag een gratis preventie consult aan. Deze geeft u alle informatie met betrekking tot uw haaruitval en de mogelijke oplossingen.
U kunt het ook direct bestellen op onze webshop of bellen naar 010-4623011 (dinsdag t/m zaterdag)

Eerst alles lezen? klik dan op Gratis Brochure

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen