T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Revita

De Revita producten behoren tot de beste haargroeimiddelen die verkrijgbaar zijn. Revita bestrijdt actief DHT (het hormoon dat erfelijke haaruitval veroorzaakt) en stimuleert de haargroei. Gebruik dagelijks Revita Shampoo en Revita Conditioner. Je merkt dan snel dat je haar voller wordt.

Revita Shampoo
Revita COR Conditioner
Revita voordeel verpakking1. Revita Shampoo
Revita Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die haarverlies ondervinden. Deze shampoo voedt je haar, houdt je hoofdhuid vitaal en versterkt de haarzakjes. Het is een ruimschoots bewezen shampoo. Het helpt om je haar voller en dikker kan maken. Deze shampoo bevat alleen natuurlijke ingrediënten die je haar verzorgen en haargroei helpen stimuleren. Je kunt het veilig dagelijks gebruiken.
Revita Shampoo is de meest efficiënte haargroeistimulerende shampoo voor dagelijks gebruik. Bevat onder andere Biotine (vitamine B8).

Gebruiksaanwijzing Revita Shampoo:

 • Masseer Revita Shampoo zachtjes in je haar
 • Laat het 3 tot 5 minuten intrekken
 • Daarna spoel je het uit
 • Masseer Revita.COR Conditioner grondig in je haar en in de hoofdhuid
 • Laat de Conditioner twee minuten intrekken
 • Spoel de Conditioner vervolgens weer uit
 • Gebruik Revita Shampoo en Revita.COR Conditioner dagelijks voor het beste resultaat


2. Revita.COR Conditioner
Revita Conditioner stimuleert nieuwe haargroei met DHT-remmende ingrediënten. Het biedt een extreem lange werking van de actieve bestandsdelen, tot wel 12 uur, ook na het zwemmen of zweten. Deze Conditioner voorkomt uitdroging van je haar, zorgt voor een betere structuur en voedt de haarzakjes. Revita.COR Conditioner houdt je hoofdhuid gezond Revita.COR Conditioner bevordert de conditie van je haar en stimuleert gezonde, nieuwe haargroei.

Gebruiksaanwijzing Revita  Conditioner

 • Was je haar met Revita Shampoo
 • Masseer Revita.COR Conditioner grondig in je haar en in de hoofdhuid
 • Laat de Conditioner twee minuten intrekken
 • Spoel de Conditioner vervolgens weer uit
 • Gebruik Revita.COR dagelijks voor het beste resultaat

3. Revita Premier Pack
Dit is een voordelige set met Revita Shampoo & Revita Conditioner. Deze set is de perfecte dagelijkse verzorging voor dunner wordend haar. Het stimuleert de haargroei en houdt je haar gezond.
De Revita Premier Pack bestrijdt het hormoon DHT, stimuleert de haargroei en houdt je haar gezond. Zowel de shampoo als de conditioner bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Je kunt het veilig dagelijks gebruiken.

De Revita producten zijn verkrijgbaar bij Justhair.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen