T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Revivogen, preventiemiddel tegen haaruitval zonder inname van tabletten

Revivogen is een dermatologisch geteste natuurlijke oplossing dat haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt.

De behandeling is lokaal en zonder vervelende bijwerkingen, welke bij andere haarproducten tegen haarverlies zo af en toe voorkomen. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

De werking

Revivogen, maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar.

Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

DHT bindt namelijk aan de haarfollikels waardoor de haren dunner worden en uiteindelijk uitvallen, resulterend in het erfelijk mannelijk kaalheidspatroon. Applicatie van Revivogen op de hoofdhuid heeft tot gevolg dat er minder DHT geproduceerd wordt waardoor de haar langer in de anagene (groei-) fase blijft en dus pas veel later uitvalt. Ook zullen 'slapende' follikels, die nog een kleine hoeveelheid keratine produceren, weer uitgroeien tot gezonde sterke haren.

Wat kunt u verwachten

Het is niet onbelangrijk om een reëel verwachtingspatroon van, een voor u nieuwe, behandeling te hebben. Verwachtingen bepalen namelijk mede het door u beleefde succes. Hieronder leest u enkele aandachtspunten. Bekijk voor verdere informatie ook het onderzoeksrapport.

Binnen 2-4 weken na het gebruiken van Revivogen constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies. Ondanks dat dit in eerste instantie in uw ogen tegenvallend is, is dit een goed teken! Het product werkt!!

Sinds kort is er een nieuwe handige spray vorm van Revivogen scalp therapy waardoor het nu nog makkelijker is om te gebruiken.
Plaats de tuit van de spray op de hoofdhuid en spray 10 tot 20 keer afhankelijk van de grootte van het gebied. Doe dit vervolgens 1 keer per dag.
    
revivogen
 

Kosten:

Revivogen scalp therapy
€ 75,00 per set
(voor 2 maanden).

Revivogen shampoo
€ 22,00

Revivogen conditioner
€ 22,00

 

 

De gehele Revivogen PRO lijn is verkrijgbaar bij Justhair

Het extra haarverlies wordt veroorzaakt doordat Revivogen de groeicyclus van de haarfollikel activeert. De haren die zich in de overgangs- en rustende fase bevinden verlaten versneld dit stadium en gaan over in een nieuwe anagene (groei-) fase. De haarwortels produceren nieuwe en gezondere haren.

Binnen 60-90 dagen neemt het extra haarverlies af en wordt het haar minder dun. U zult nu constateren dat uw haar dikker wordt.

Het haar zal gedurende de 3-6 maanden van het proces nog dikker worden. Mogelijk constateert u ook nieuwe haren, die in de tijd nog zichtbaarder zullen worden.

Het maximale effect van de behandeling, mits vrijwel iedere dag gebruikt, wordt bereikt na 16-18 maanden. Wij adviseren na deze periode het gebruik van Revivogen terug te brengen naar 3-5 keer per week om het verkregen resultaat te handhaven.

Conclusie

Revivogen

 1.     is een veilige behandeling zonder bijwerkingen.
 2.     is een locale behandeling van dunner wordend haar en bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidspatroon.
 3.     bevordert de anagene (groei-) fase van haar, waardoor het haar gezonder en dikker wordt.
 4.     is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ontwikkelingen
Naast de bekende geneesmiddelen is er ook een behandeling die veelbelovend is en sinds februari 2007 door de FDA erkend is als bewezen middel tegen haaruitval. Het betreft de Low Level Laser.

Low Level Laser
De Low Level laser is er in 2 uitvoeringen. De eerste uitvoering oogt als een droogkap en bevat 30 roterende lasers. Deze wordt alleen gebruikt in klinieken.

De tweede uitvoering is voor thuisgebruik. De apparaten bevatten 7 of 12 lasers. Gezien het aantal lasers wordt het resultaat met de kliniek-laser eerder bereikt.

Meest succesvolle resultaat - combinatiebehandeling
Preventie van haaruitval is meest succesvol wanneer de Low Level Laser gebruikt wordt in combinatie met Revivogen, of Spectral.

SCHEMA PREVENTIE HAARUITVAL

 
Minoxidil 2%
Nanoxidil 5%
Revivogen
Propecia
Low Level Laser
Man 1e keus
    X  
X
Man 2e keus
      X
X
Man 3e keus
  X    
X
Vrouw 1e keus     X   X
Vrouw 2e keus
X
     
X

VERSCHIL TUSSEN REVIVOGEN en PROPECIA
Revivogen en Propecia (Finasteride) hebben veel overeenkomsten. Maar ze hebben minstens zoveel verschillen. We hebben alle overeenkomsten en verschillen op een rij gezet. Zodat je een goede keuze kunt maken tussen deze 2 producten.

 1. DHT en 5AR enzym
  Zowel Revivogen als Propecia verminderen de productie van DHT door het 5-alpha-reductase enzym te blokkeren.
 2. 5-alpha-reductase enzym
  Er zijn twee vormen van het 5-alpha-reductase enzym, namelijk Type 1 en Type 2. Revivogen blokkeert beide types tot 90%.  Propecia blokkeert alleen Type 2 en doet dit tot 65%.
 3. Systemisch of plaatselijke werking
  Propecia vermindert systemisch de productie van DHT. Dit betekent dat het DHT in het hele lichaam aanpakt. Revivogen werkt lokaal, vermindert de productie van DHT op de scalp en in de haarfollikel. Dit gebeurt zonder de rest van het lichaam te beïnvloeden.
 4. Bijwerkingen
  Doordat Propecia via de bloedbaan werkt, beïnvloedt het het hele lichaam. Vaak treden er bijwerkingen op. Bij mannen kan het de libido beïnvloeden, bij vrouwen kan het tijdens de zwangerschap invloed hebben op de ontwikkeling van het geslachtsdeel van de baby. Revivogen kent deze bijwerkingen niet, dankzij de plaatselijke werking via de poriën en haarschacht. Revivogen is hierdoor geschikt voor mannen en vrouwen. Ook voor vrouwen tijdens hun zwangerschap.
 5. Alleen voor mannen of voor mannen en vrouwen?
  Propecia kan alleen door mannen worden gebruikt en is enkel op doktersrecept verkrijgbaar. Revivogen kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Een recept is niet nodig, u kunt het gewoon bij Justhair of online bestellen.
 6. Bevorderen van follikelgroei
  Revivogen blokkeert de alpha reductase op de hoofdhuid en de 5 alpha reductase die de omzetting van Testosteron naar DHT bevordert. Het bevordert de fase van de follikelgroei. Propecia doet dit niet.

Een natuurlijk alternatief

Revivogen is een natuurlijk alternatief voor Propecia. Iedereen die aan androgene alopecia (erfelijke haaruitval) lijdt, kan dit product gebruiken. Zowel mannen als vrouwen. Wilt u meer weten over Revivogen? Vraag onze klantenservice vrijblijvend om informatie. Wilt u Revivogen Pro direct eens proberen? Bestel dan een 2- of 3-maandenkuur in onze winkel. Propecia verkopen wij niet, omdat het doktersreceptgebonden is en omdat wij vinden dat er zeer goede alternatieven voor zijn.

Wenst u  een persoonlijk advies, vraag dan een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult aan via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen