010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Haaruitval voorkomen

Meer informatie
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haaruitval is een veel voorkomend fenomeen bij zowel mannen als vrouwen, maar het blijft een erg vervelend probleem. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je haaruitval kunt voorkomen. Voor resultaatgerichte haaruitval preventie moet je bij JustHair zijn. Wij hebben alle kennis over haaruitval voorkomen in huis om je een goede en persoonlijke behandeling te geven. Wil je haaruitval voorkomen en met een mooie haardos voor de dag komen? Bij JustHair ben je aan het juiste adres.

10 haircheck

Verschillende oplossingen

Haaruitval kan enkele verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om de juiste oorzaak vast te stellen zodat je het haaruitval kunt voorkomen. Word je haar dunner door een erfelijke oorzaak, dan zijn er enkele verschillende producten die we je kunnen aanraden zodat het haaruitval wordt verminderd of soms zelfs gestopt. In sommige gevallen groeit er zelfs haar terug. Zo zijn er ook diverse shampoos en conditioners die haaruitval verminderen. Deze producten zijn vaak voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het is ook mogelijk om een speciale laserkam te gebruiken die zorgt voor een betere doorbloeding van de haarwortel. Deze zal dan meer keratine aanmaken waardoor de haar sterker en voller wordt.

Haaruitval voorkomen met JustHair  

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er dus veel manieren om haaruitval te voorkomen. Dunner en uitvallend haar is dus een keuze die je maakt, want het hoeft niet! Met haaruitval preventie van Just Hair zorgen wij dat je een gespecialiseerde en persoonlijke behandeling of cosmetische haarverdikking krijgt die voor jou een optimaal resultaat geeft. Je hoeft je niet meer te schamen voor steeds dunner wordend haar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak via 010-4623011 of

Vul gratis afspraak formulier in

Voorkom haarverlies!

hl-main Bij haarproducten tegen haaruitval (zoals haargroei shampoos), haarimplantaten en haarwerken denk je al snel aan 50+ers van het mannelijke geslacht. Dit is niet helemaal waar: haaruitval maakt géén onderscheid tussen mannen en vrouwen. Daarnaast zegt leeftijd ook niet alles. Soms kan haaruitval al op jonge leeftijd toeslaan.

Kortom, het is een nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen, het haar wordt dunner, de hoofdhuid wordt langzaam zichtbaar en de kaalheid treed in. Bedenk dat als je zelf of je omgeving merkt dat je haaruitval hebt, dit al langer aan de gang is. Wat veel mensen echter niet weten is dat, als het om erfelijke haaruitval gaat, dit proces in de meeste gevallen kan stoppen.

Daarmee zeggen in deze gevallen dus eigenlijk: “kaal worden door erfelijke haaruitval is een keuze”.

De volgende haaruitval preventie middelen hebben hun werking bewezen

Revivogen MD

2011_SCT_Reflection2Dit product is een bewezen oplossing tegen dunner wordend haar en haarverlies. Het middel is dermatologisch getest en is een natuurlijke en lokale behandeling, waardoor er geen vervelende bijwerkingen zijn. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Met zijn krachtige en compleet natuurlijke ingrediënten is Revivogen, welke een wetenschappelijk bewezen werking hebben, is het absoluut een goed middel tegen kaalheid. Revivogen blokkeert namelijk de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid. Dus dit hormoon kan zich dan ook niet binden aan de haarfollikels, waardoor haaruitval wordt verminderd / gestopt.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.

Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Revivogen MD is nu ook online te bestellen.

Finasteride (Propecia)

Dit middel om haaruitval te voorkomen komt in vorm van een pil. Dit haargroeimiddel is alleen geschikt voor mannen. Vrouwen kunnen deze pil niet gebruiken.

HairMax Laserkam 12kl

Verbeter de doorbloeding van de hoofdhuid met een HairMax laserkam. Deze FDA goedgekeurde apparaten zorgen ervoor dat het haar meer keratine aanmaakt, en daardoor voller, steviger en gezonder wordt. 

Lees meer over de Hairmax Laserkam >

Dit product is verkrijgbaar bij Justhair.

Spectral

Een van de producten dat optreedt tegen tal van oorzaken van haarverlies, is Spectral van DS Laboratories. Dit product is verkrijgbaar in vijf varianten en kan diverse soorten haaruitval voorkomen, zoals bijvoorbeeld door erfelijke oorzaak, gebruik van medicijnen, hormonen en stress. 

Er zijn Spectral producten voor mannen en voor vrouwen. Het meest verkochte product naast Minoxidil is het product Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil. 
Deze producten werken in tegenstelling tot Minoxidil zowel op de kruin als bij de voorste haarlijn.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Spectral.DNC-N is nu ook online te bestellen.

Algemeen
Het meest effectief tegen haaruitval is een combinatie van LLL (ofwel laserkam) en Revivogen of Spectral.
Het is namelijk gebleken dat de LLL ook helpt bij het verdikken van de individuele haren.
Buiten de uitvoering van de LLL als klinieklaser is er ook een versie voor het thuisgebruik. De klinieklaser beschikt over 35 lasers, de thuisversie daarentegen over 5 tot 9. Dit zorgt ervoor dat er met de kliniek laser sneller een resultaat is te zien. Het voordeel van een hand laserkam is echter dat je hiervoor de deur niet uit hoeft. Afhankelijk “welke laserkam je aanschaft” ben je slechts 8 of 15 minuten om de dag bezig. Uit de praktijk blijkt dat de mensen dit langer volhouden met dus een beter resultaat .

Minoxidil
Deze lotion heeft zijn werking als eerste bewezen. Gezien de veiligheid van dit product is het nu zonder recept verkrijgbaar bij drogist en apotheek. Het wordt geleverd in 2 % voor vrouwen en als "extra sterk" in 5 % voor mannen. Wij adviseren de 5% niet snel bij vrouwen omdat ze anders haargroei kunnen krijgen op plaatsen die ze niet wensen. Maar Minoxidil is dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Als Minoxidil werkzaam is kan het de haaruitval vertragen of stoppen. In sommige gevallen kan hernieuwde haargroei worden aangetoond maar reken daar niet op.

Vitamine supplement, HairVitalsslide-fruit-vitamins
Ook al eten we nog zo gezond, onze voeding bevat veel minder vitamine dan de voeding van pakweg 100 jaar geleden. Drink je bijvoorbeeld veel koffie, dan bestaat bovendien de kans dat je ijzer te kort hebt. Niets ernstigs natuurlijk, maar niet bevorderlijk voor je haargroei. Nu is er een natuurlijke vitamine pil die je haar sterker en gezonder maakt.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.
Vraag een gratis preventie consult aan. Deze geef je alle informatie met betrekking tot je haaruitval en de mogelijke oplossingen.
Je kunt het ook direct bestellen op onze webshop of bellen naar 010-4623011 (dinsdag t/m zaterdag)

Eerst meer informatie? Kies dan voor de gratis brochure of 

Plan een gratis & vrijblijvende afspraak in

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure