010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haaruitval voorkomen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

De preventie van haarverlies

Haaruitval is een veel voorkomend fenomeen bij zowel mannen als vrouwen, maar het blijft een erg vervelend probleem. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je haaruitval kunt voorkomen. Voor resultaatgerichte haaruitval preventie moet je bij JustHair zijn.

Wij hebben alle kennis over haaruitval voorkomen in huis om je een goede en persoonlijke behandeling te geven. Wil je haaruitval voorkomen en met een mooie haardos voor de dag komen? Bij JustHair ben je aan het juiste adres.

Plan een gratis consult in

Haaruitval bij mannen en vrouwen

 

Verschillende oplossingen

Haaruitval kan enkele verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om de juiste oorzaak vast te stellen zodat je het haaruitval kunt voorkomen. Word je haar dunner door een erfelijke oorzaak, dan zijn er enkele verschillende producten die we je kunnen aanraden zodat het haaruitval wordt verminderd of soms zelfs kan worden gestopt. In sommige gevallen groeit er zelfs haar terug.

Zo zijn er ook diverse shampoos en conditioners die haaruitval verminderen. Deze producten zijn vaak voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het is ook mogelijk om een speciale laserkam te gebruiken die zorgt voor een betere doorbloeding van de haarwortel. Deze zal dan meer keratine aanmaken waardoor de haar sterker en voller wordt.

Haaruitval voorkomen met JustHair  

Naast het verminderen van haaruitval kun je vaak ook tijdig in grijpen en op deze manier haaruitval voorkomen. Blijven rondlopen met dunner en uitvallend haar is een keuze die je dan ook vaak zelf in handen hebt, want er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om jou weer 100% jezelf te laten voelen. Zo zorgen we bij Justhair met onze haaruitval preventie dat je een gespecialiseerde en persoonlijke behandeling of cosmetische haarverdikking krijgt die voor jou een optimaal resultaat geeft. Je hoeft je niet meer te schamen voor steeds dunner wordend haar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak via 010-4623011 of

Vul gratis afspraak formulier in

Voorkom haarverlies!

hl-main Bij haarproducten tegen haaruitval (zoals haargroei shampoos), haarimplantaten en haarwerken denk je al snel aan 50+ers van het mannelijke geslacht. Dit is niet helemaal waar: haaruitval maakt géén onderscheid tussen mannen en vrouwen. Daarnaast zegt leeftijd ook niet alles. Soms kan haaruitval al op jonge leeftijd toeslaan.

Kortom, het is een nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen, het haar wordt dunner, de hoofdhuid wordt langzaam zichtbaar en de kaalheid treed in. Bedenk dat als je zelf of je omgeving merkt dat je haaruitval hebt, dit al langer aan de gang is.

Wat veel mensen echter niet weten is dat, als het om erfelijke haaruitval gaat, dit proces in de meeste gevallen kan stoppen.

Daarmee zeggen in deze gevallen dus eigenlijk: “kaal worden door erfelijke haaruitval is een keuze”.

Bewezen haaruitval preventie middelen

Minoxidil

Linn Minoxdil 2% en 5%

Minoxidil is het enigste lokaal werkende haargroei middel dat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Federal Drug Administration) voor de behandeling van haaruitval en uitdunnend haar bij mannen en vrouwen. Het is verkrijgbaar als lotion met 2% en 5% Minoxidil. Vrouwen gebruiken meestal Minoxidil 2 procent aangezien 5 procent als nevenwerking gezichtsbeharing kan teweegbrengen op plaatsen waar je het absoluut niet wilt hebben.

Voorheen was Minoxidil alleen verkrijgbaar op recept en via de apotheker en was het verboden voor online verkoop maar nu is het toegestaan om dit online te verkopen voor bedrijven die geregistreerd staan in de Aanbiederslijst online medicjnen van de CIBG.

Aboutourbrands.nl is zo'n bedrijf en die verkopen dan ook een Minoxidil lotion voor vrouwen (2%) en voor mannen (5%) op hun webshop. Ga direct naar Aboutourbrands.nl als je geïnteresseerd bent om Minoxidil te kopen.

Revivogen MD

2011_SCT_Reflection2Dit product is een bewezen oplossing tegen dunner wordend haar en haarverlies. Het middel is dermatologisch getest en is een natuurlijke en lokale behandeling, waardoor er geen vervelende bijwerkingen zijn. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Met zijn krachtige en compleet natuurlijke ingrediënten is Revivogen, welke een wetenschappelijk bewezen werking hebben, is het absoluut een goed middel tegen kaalheid. Revivogen blokkeert namelijk de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid. Dus dit hormoon kan zich dan ook niet binden aan de haarfollikels, waardoor haaruitval wordt verminderd / gestopt.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.

Dit product is verkrijgbaar bij Justhair. Gratis preventie consult aanvragen.

Finasteride (Propecia)

Dit middel om haaruitval te voorkomen komt in vorm van een pil. Dit haargroeimiddel is alleen geschikt voor mannen. Vrouwen kunnen deze pil niet gebruiken.

HairMax Laserkam

HairMax anti-haaruitval laserkam 12

Verbeter de doorbloeding van de hoofdhuid met een HairMax laserkam. Deze FDA goedgekeurde apparaten zorgen ervoor dat het haar meer keratine aanmaakt, en daardoor voller, steviger en gezonder wordt. 

Dit product is meermaals wetenschappelijk bewezen in onafhankelijke dubbelblinde studies.

  • Geen verdere haaruitval meer.
  • Haargroei wordt gestimuleerd. Eerder uitgevallen haar kan dus teruggroeien.
  • De HairMax Laserkam is gemakkelijk en veilig te gebruiken.
  • Kan zowel op de volledige hoofdhuid worden gebruikt, als op gerichte plekken op het hoofd

Lees meer over de Hairmax Laserkam >>.

Dit product is verkrijgbaar bij Justhair aan de balie.

HairMax is nu ook online te bestellen.

Viviscal

Viviscal haargroei supplementen

Om haaruitval van binnen te bestrijden zijn er Viviscal Haargroei Supplementen. Viviscal is wetenschappelijk bewezen in 10 klinische studies om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te simuleren.

Viviscal-gebruikers zagen in deze studies merkbare resultaten na 3 maanden:
32% toename van het aantal haren
39% afname van haaruitval
92% van de deelnemers zag een toename van de haardikte

De resultaatgerichte aanpak van Viviscal heeft dit merk al meer dan 25 jaar tot een vertrouwde oplossing voor mannen en vrouwen gemaakt.

Dit product is zowel in onze webshop als aan de balie van Justhair verkrijgbaar.

Gratis preventie consult aanvragen

Algemeen

Het meest effectief tegen haaruitval is een combinatie van een low level laser (LLL) zoals de HairMax Laserkam en Revivogen of Viviscal. Het is namelijk gebleken dat de LLL ook helpt bij het verdikken van de individuele haren.

Buiten de uitvoering van de LLL als klinieklaser is er ook een versie voor het thuisgebruik. De klinieklaser beschikt over 35 lasers, de thuisversie daarentegen over 5 tot 9. Dit zorgt ervoor dat er met de kliniek laser sneller een resultaat is te zien. Het voordeel van een hand laserkam is echter dat je hiervoor de deur niet uit hoeft.

Afhankelijk “welke laserkam je aanschaft” ben je slechts 8 of 15 minuten om de dag bezig. Uit de praktijk blijkt dat de mensen dit langer volhouden met dus een beter resultaat .

Vitamine supplement, HairVitals

slide-fruit-vitaminsOok al eten we nog zo gezond, onze voeding bevat veel minder vitamine dan de voeding van pakweg 100 jaar geleden. Drink je bijvoorbeeld veel koffie, dan bestaat bovendien de kans dat je ijzer te kort hebt. Niets ernstigs natuurlijk, maar niet bevorderlijk voor je haargroei. Nu is er een natuurlijke vitamine pil die je haar sterker en gezonder maakt, HairVitals.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van haaruitval en de mogelijke oplossingen.? De haarspecialisten van Justhair helpen je graag mee verder! In een persoonlijk consult bespreken we graag je wensen en gaan we op zoek naar de beste oplossing. Vraag een gratis preventie consult aan.  Bekijk alvast onze gratis brochure voor meer informatie of bestel direct haarproducten!

 

Plan een gratis & vrijblijvende afspraak in

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure