T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Hairpluslaserkam, nu in vernieuwde uitvoering

laserkam De HairMax - Original (in Nederland Hairpluslaserkam) is er nu in een geheel vernieuwde uitvoering.

Nu zonder snoer, dus makkelijker in gebruik.
Na gebruik zet u hem eenvoudig in de oplader.
Verder info over het onderzoek resultaat van de laserkam en ervaring van gebruikers.

De  Hairpluslaserkam (HairMax) voor gezond en voller haar.

Was er al de revolutionaire doorbraak in de behandeling van beginnende kaalheid:  "De Hairpluslaserkam voor thuisgebruik stopt haaruitval en stimuleert haargroei, gebaseerd op de nieuwste technieken van toonaangevende haarklinieken. Veilig, effectief, eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen die last heeft van haaruitval. Europese studies tonen aan dat in 85% van de gevallen haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd".

Het bio-stimulerende effect van de Laserkam verbetert de conditie van uw haar zonder pillen of uitwendige lotions.  Na ruim 20 jaar klinische ervaring en wetenschappelijk onderzoek is deze Hairpluslaserkam de eerste laserkam voor thuisgebruik.

De Hairpluslaser Original heeft 9 laserstralen en een behandeltijd van 10-15 minuten. Deze laserkam is nu geheel vernieuwd en dus makkelijker in gebruik. Door gebruik van de zelfde technieken behoud deze laserkam haar FDA-certificaat.

Deze studie is ontworpen om de 510K onderwerping bij de FDA te ondersteunen en was onderworpen aan een IRB goedkeuring en voldeed aan de GCP (Good Clinical Practices). Het studie onderzoek bij mannen was voor het beoordelen van:

 • Promotie van haargroei d.m.v. veranderingen in de haardiktes.
 • Het stoppen van haaruitval.
 • Algemene gezondheid van de hoofdhuid.
 • Veiligheid.

Het onderzoek bij vrouwen is inmiddels ook afgerond, voor meer informatie zie hiervoor de PDF-file van het onderzoek.

De Hairpluslaser Special Edition heeft 5 laserstralen, is 30% kleiner en heeft een behandeltijd van 15-20 min. Ondanks deze verschillen geven zij hetzelfde resultaat. Deze laserkam is er ook in een uitvoering zonder snoer, echter omdat deze nog niet door de FDA gecertificeerd is, houden wij het voorlopig bij het ongewijzigd type.

Voor meer informatie over de laserkam, verwijzen wij u naar de speciale website hiervoor www.hairpluslaser.nl

Ervaringen van klanten, resultaat en gebruik Laserkam:

 • Zara schrijft: Sinds mijn tienerjaren "en dat is ruim 10 jaar geleden" heb ik al last van haaruitval. Van alles geprobeerd maar niets hielp. Op een moment belande ik op de site van www.hairpluslaser.nl , en dacht, OK weer een nieuw product. Ik heb het wel aangeschaft, maar na een paar maanden ben ik met de behandeling ervan gestopt omdat het veel te lang duurde voordat ik resultaat zag. Maar goed, na een tijdje ben ik er weer mee gestart. Nu in de 5e maand zie ik een geweldig resultaat. Voorheen kon ik mijn hoofdhuid goed door mijn haar zien, maar nu is deze goed bedekt met haar. Ik ben erg blij omdat ik dacht dat ik er mee moest leren leven. Ben erg benieuwd naar de verdere resultaten over een paar maanden. Dus als er mensen zijn die het zelfde probleem hebben, ga er voor zou ik zeggen. Heb wel geduld, maar het is na van loop van tijd het wachten meer dan waard.
 • Jessica schrijft: Ik heb al vele jaren dunner wordend haar. Nu na 6 maanden gebruik van de laserkam, zie ik echt goed resultaat. Mijn haar is dikkeren zit veel beter. Ik ga er dus zeker mee door.
 • John schrijft: Beste Jan, zoals je weet werd mijn haar dunner, vooral in de haarlijn. Na het gebruik van de laserkam ben ik in de eerste maand wel wat geschrokken. Zoals je vertelde had ik tijdelijk wat meer haaruitval. Nu na 3 maanden is dit al lang gestopt en is mijn haaruitval minder dan voor het gebruik van de Hairpluslaserkam. Ook zie ik nu wat nieuwe haartjes in de haarlijn. Ik hou je op de hoogte van het verdere resultaat.
 • Een andere klant schrijft: Ik wil jullie bedanken voor het geweldige product. Ik ben een man van 32 jaar en recent was geconstateerd dat ik last had van Alopecia. Ik was redelijk radeloos omdat ik goed merkte dat mijn haar dunner werd, terwijl ik mijn leven lang redelijk dik haar had. Ik kwam er pas achter dat ik last had van haarverlies, toen ik een ander model haar had laten knippen. Overal heb ik gezocht naar een goed product om mijn haaruitval te stoppen. Ik heb multi - vitamine gebruikt en ben naar de dermatoloog geweest. Hij constateerde dus Alopecia en vertelde mij dat het een onderdeel van het leven is, ik moest er maar aan wennen was het advies. Ik was al aan het sparen voor een haartransplantatie omdat ik echt niet kalend door het leven wil. Via Google heb ik een aantal reacties over de Hairpluslaser gelezen. Heb klonk wel erg geweldig en ik was ook wel wat sceptisch over de verhalen. Mijn Huisarts vertelde me ook dat het onmogelijk was dat de haren weer gingen groeien. Gelukkig had hij ongelijk! Nu na 7 maanden gebruik van de laserkam, is mijn haar echt weer gaan groeien en veel dikker geworden. Ik beveel het dan ook aan bij mijn vrienden. Ben blij dat ik uiteindelijk de haartransplantatie niet gedaan heb.
 • Roel schrijft: Ik gebruik al 5 jaar Propecia. Het hielp goed, mijn haar werd dikker en viel minder uit. Nu 6 maanden geleden, werd mijn haar ineens dunner en viel meer uit. Zodanig dat mijn kruin al aardig dun werd waardoor de hoofdhuid zelfs zichtbaar werd. Ook bij de haarlijn voor was de haaruitval al zichtbaar. Ik vond de Hairpluslaserkam op Internet en heb er één aangeschaft. Vanaf het begin gebruik ik hem 3x per week 15 minuten, net zoals in de instructie staat. Al na 7 weken zag ik resultaat, mijn haar werd weer dikker en nu na 5 maanden is ook de kale plek op mijn kruin weer weg. Zelfs met nat haar is mij schedel weer goed bedekt. Ben zeer verrast over het resultaat en blijf hem dus ook gebruiken.

  laserkam_effect

Zie ook ons eerder geplaatste bericht, Minoxidil samen met low level laser werkt beter

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen