T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haaruitval

banner1-01 haarwerken man

Het fenomeen haaruitval

De haren zijn net als de huid, een directe weerspiegeling van uw gezondheid. Zoals u weet zijn er veel problemen die u met uw gezondheid kan hebben en zo zijn er ook veel problemen die ten grondslag liggen aan haaruitval. Haaruitval is dan ook een zeer vaak voorkomend probleem in Nederland.Haaruitval is op zich een normaal fenomeen. Iedere dag groeien normaal gesproken namelijk ook weer evenveel nieuwe haren bij. Wanneer het evenwicht tussen uitvallende haren en terug groeiende haren verstoord is, dan is er sprake van haaruitval. Wat de reden van haaruitval ook is, veel mensen ervaren haaruitval als zeer onprettig en het levert al snel een flinke deuk in het zelfvertrouwen van iemand op.

Haaruitval bij mannen

Haaruitval komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen en het is dan ook een bekender fenomeen bij mannen dan bij vrouwen. Voor veel mannen is dit dan ook de grootste angst als ze ouder worden. Vaak speelt haaruitval op bij mannen rond de dertig, haaruitval kan echter ook op jongere of latere leeftijd optreden. De meestvoorkomende vorm van haaruitval bij mannen is alopecia androgenetica, deze vorm van haaruitval begint vaak bij de kruin en leidt eigenlijk nooit tot algehele kaalheid. Wanneer u last heeft van deze vorm van plaatselijke haaruitval, dan is een haarstukje of een toupet waarschijnlijk de meest geschikte oplossing voor u. Justhair maakt op maat gemaakte haarstukjes van echt haar waardoor haaruitval onzichtbaar wordt!

Haaruitval bij vrouwen

Zeker voor vrouwen zijn de haren een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Hoewel haaruitval bij vrouwen een minder bekend fenomeen dan haaruitval bij mannen, komt het wel degelijk veel voor. Haaruitval bij vrouwen komt tegenwoordig meer voor dan vroeger. De levens van vele moderne vrouwen zijn erg hectisch en stresshormonen zijn een belangrijke voorspeller van haaruitval. Ook hormonale omstandigheden kunnen een reden zijn voor haaruitval bij vrouwen. Hoe vervelend het ook is, haaruitval is vaak niet terug te draaien. Wanneer u toch verzekerd wil zijn van een volle haardos, dan zijn haarstukjes een ideale oplossing voor u. Bij Justhair maken wij haarstukjes die precies op uw haar zijn afgestemd!

Haaruitval verbergen

Haaruitval is dus een zeer veel voorkomend probleem in Nederland, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ook is haaruitval vaak niet (geheel) te voorkomen of terug te draaien. Haaruitval is in ieder geval wel goed te verbergen. Daarom heeft Justhair zich gespecialiseerd in haarstukjes en pruiken waarmee u uw (gedeeltelijke) haaruitval helemaal kunt verbergen. Bij Justhair kunt u daarom kiezen uit een groot aantal kant en klare haarstukjes en pruiken of u kunt uw haarstukje of pruik op maat laten maken. Hierbij kunt u kiezen uit het materiaal waar de haarstukjes, pruiken en bevestigingsmiddelen van gemaakt zijn. Wilt u haaruitval camoufleren? Neem dan nu contact op met Justhair!

Is er nog geen sprake van haaruitval, maar wilt u dat voorkómen? Ook in dat geval kan Justhair consulten geven voor haaruitvalpreventie. Wij adviseren onder meer Minoxidil, Finasteride, Revivogen en de Laserkam. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak of bel 010-4623011.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen