010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarverlies & gezondheid

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarverlies? 

Haren zijn een weerspiegeling van zowel de fysieke als de mentale gezondheid van het menselijk lichaam. Tevens is mooi haar een bron van zelfvertrouwen, en voel je jezelf vaak beter wanneer je haar goed zit. Een weelderige haardos staat dan ook bij veel mensen hoog in het vaandel. Haarverlies is iets wat dit flink in de war kan schoppen. Je voelt je minder prettig en minder zelfverzekerd. Het is dan ook iets wat je het liefst zo snel mogelijk wil oplossen. Gelukkig is er iets aan haarverlies te doen! 

Onderschat het echter niet: haarverlies is een heel complex probleem waarbij de oplossing niet standaard is. Het is belangrijk om goed naar de persoon te kijken, en te kijken naar de oorzaak van het haarverlies. Een behandeling waardoor haargroei bevorderd wordt, is niet altijd mogelijk. We kunnen in een persoonlijk consult bepalen of haargroei mogelijk is. Wat wel altijd mogelijk is, is om kale plekken zo goed mogelijk te camoufleren, en dat is precies waar Justhair in gespecialiseerd is!

Gratis consult om persoonlijke mogelijkheden te bespreken

Kies voor het gratis consult voor persoonlijk advies. We kijken naar je hoofdhuid, haarverlies en wensen, en passen daar het advies op aan. Er zijn meerdere mogelijkheden om contact op te nemen met Justhair. 

Gratis consult aanvragen

Geen haartransplantatie: probeer eerst andere haarverlies oplossingen!

Haarverlies kan vele oorzaken hebben. Ongeacht de oorzaak: haaruitval is voor veel mensen een groot probleem dat zelfs tot depressies en een sterk verminderd zelfvertrouwen kan leiden. Niet voor niets geloven veel mensen heilig in methodes als haartransplantaties. Dit kan een haaruitval oplossing zijn, maar zou een laatste strohalm moeten zijn. Er zijn namelijk nog een hoop andere oplossingen die je kunt proberen. Kies bijvoorbeeld een middel tegen haaruitval, of een middel voor cosmetische haarverdikking. Daarnaast heeft de ontwikkeling van haarwerken en pruiken niet stilgestaan: Deze zijn niet van écht te onderscheiden!.

Justhair heeft zich onder andere gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte en kwalitatief hoogwaardige pruiken en haarstukjes voor vrouwen en mannen.

Kies kwaliteit: kies Justhair

Heb je last van haarverlies en wil je je zelfvertrouwen terugkrijgen met die weelderige haardos van vroeger? Kies dan voor Justhair! Na een uitgebreide analyse van je haar zullen wij al onze succesvolle behandelingsmethodes met je bespreken. Zo kun je kiezen voor ons middel tegen kaalheid, een laserkam, supplementen of een haaropvulling of pruik. Onze haarstukjes en pruiken worden geheel op jouw haar afgestemd, zowel qua kleur als qua model, zodat het niet te onderscheiden zijn van je echte haar. Ook kunnen wij een behandelingsplan voor je maken waardoor de kale plekken geleidelijk bedekt zullen worden. Door deze unieke werkwijze is het ook je directe omgeving niet opvallend dat je een haarstukje draagt. Ben je op zoek naar een remedie tegen haarverlies? Neem dan nu contact op met Justhair!

Onze werkwijze

  • Eerste haarverlies consultgesprek altijd gratis
  • De beste haarproducten bestellen via de webshop
  • Haarwerken voor mannen én vrouwen haarwerken
  • Eerlijke behandelprijzen en financiering
  • Keuze uit diverse haaraanvullingen zoals toupets, haarwerken, pruiken en uiteraard preventie

Maak GRATIS afspraak >

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure