010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Haarwerken | Op maat of confectie

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Een haarwerk dat bij je past

Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan voor een haarwerk. Wij bieden maat haarwerken en confectie haarwerken. Tevens kun je bij ons terecht voor consulten op het gebied van haaruitval preventie.

Een maat haarwerk: onopvallend & kwalitatief

Justhair brengt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarwerken. Zo bieden we het unieke Next Generation haarwerk systeem, dat onzichtbaar en onopvallend is voor anderen, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Wanneer je graag een haarwerk wil dat perfect aansluit bij jou als persoon, je eigen model haar, je gezichtsvorm, je huidskleur en de kleur van je ogen, dan kun je het beste kiezen voor een haarwerk op maat

In een gratis en vrijblijvend persoonlijk consult adviseren wij je over het haarwerk dat aan al je wensen voldoet.

Confectie haarwerken: snel leverbaar

  • Heb je snel een haarwerk nodig?
  • Kun je niet langer wachten op een maat haarwerk?
  • Heb je het haarwerk slechts tijdelijk nodig?

In dit geval kun je kiezen voor een confectie haarwerk. We hebben een zeer gevarieerd aanbod en met hulp van onze specialisten vinden we beslist een haarwerk dat aan je wensen voldoet. Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen wij een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en wensen. Samen wordt dan het gewenste haarwerk model en type uitgekozen.

Waarom Justhair?

  • Grote collectie: Just hair heeft een uitgebreide haarwerk collectie. Zowel synthetisch als echt haar pruiken, en uiteraard in diverse modellen, haarkleuren en lengtes. Je hebt dus veel keuze en zult beslist een passend haarwerk vinden dat aansluit bij jouw wensen. 
  • Speciaal opgeleide haarwerk specialisten: Onze haarwerkspecialisten zijn speciaal opgeleid om een gericht advies te geven en daarnaast duidelijke en goede uitleg te geven over de verschillen tussen de verschillende (types) haarwerken. 
  • Declareren bij je zorgverzekering doen wij voor je: Wij zijn aangesloten bij alle zorgvzerkeringen en verzorgen de gehele declaratie bij de verzekering voor je.
  • Justhair Nederland is gecertificeerd als erkend haarwerk specialist: Niet alleen belangrijk voor de verzekering, maar ook voor jezelf erg prettig: Justhair is een erkend haarwerk specialist. 

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek zodat we de mogelijkheden samen met je kunnen bespreken.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure