010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarwerken | Op maat of confectie

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarwerk voor mannen en vrouwen

Heb je last van dunner wordend haar, kaalheid of inhammen? Voor velen kan haaruitval een gevoel van onzekerheid teweegbrengen. Dat is heel goed te begrijpen, aangezien het haar een belangrijk onderdeel is van je uiterlijk. Waarom zou je hier dan ook langer mee rond lopen, als er een oplossing is? Bij Justhair helpen je namelijk jouw zelfvertrouwen helemaal te herstellen. Met onze maatwerk haarwerken en confectie haarwerken voor mannen en vrouwen zorgen we dat je haaruitval gemaskeerd wordt. Doordat wij enkel werken met kwaliteit haar, is het verschil tussen je echte haar en haarwerk nauwelijks te onderscheiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend consult in!

GRATIS en vrijblijvend consultgesprek >>

Haarwerk op maat: onopvallend & kwalitatief

Justhair brengt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarwerken. Zo bieden we het unieke Next Generation haarwerk systeem, dat onzichtbaar en onopvallend is voor anderen, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Wanneer je graag een haarwerk wil dat perfect aansluit bij jou als persoon, je eigen model haar, je gezichtsvorm, je huidskleur en de kleur van je ogen, dan kun je het beste kiezen voor een haarwerk op maat. In een persoonlijke afspraak gaat een haarspecialist het haarwerk volledig op je wensen en jou als persoon maken. Je hebt hierbij de keuze om je haarwerk volledig zelf samen te stellen. Natuurlijk staan wij altijd klaar om je professioneel advies te verzorgen over ons haarwerk van echt haar.

In een gratis en vrijblijvend persoonlijk consult adviseren wij je over het haarwerk dat aan al je wensen voldoet.

haarwerk man blond bruin haarwerk zwart vrouw echt haar

Confectie haarwerken: snel leverbaar

  • Heb je snel een haarwerk nodig?
  • Kun je niet langer wachten op een maat haarwerk?
  • Heb je het haarwerk slechts tijdelijk nodig?

In dit geval kun je kiezen voor een confectie haarwerk. We hebben een zeer gevarieerd aanbod en met hulp van onze specialisten vinden we beslist een haarwerk dat aan je wensen voldoet. Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen wij een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en wensen. Samen wordt dan het gewenste haarwerk model en type uitgekozen. Doordat wij confectie haarwerken in alle kleuren en lengtes aanbieden, is er altijd een haarwerk dat voldoet aan je haarwensen.

GRATIS en vrijblijvend consultgesprek >>

Wat kost een haarwerk?

We snappen dat je benieuwd bent naar de kosten van een haarwerk. Gelukkig is een haarwerk van echt haar of synthetisch haar voor iedereen mogelijk. Als erkend haarwerkspecialist werken we samen met zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij een deel van de kosten rechtstreeks declareren en deze in mindering brengen op de totaalprijs. Zo vallen de kosten van haarwerk lager uit en is deze haaroplossing ook voor u mogelijk!

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk? Laat je informeren door Justhair, neem contact op!

Waarom Justhair?

  • Grote collectie: Just hair heeft een uitgebreide haarwerk collectie. Zowel synthetisch als echt haar pruiken, en uiteraard in diverse modellen, haarkleuren en lengtes. Je hebt dus veel keuze en zult beslist een passend haarwerk vinden dat aansluit bij jouw wensen. 
  • Speciaal opgeleide haarwerk specialisten: Onze haarwerkspecialisten zijn speciaal opgeleid om een gericht advies te geven en daarnaast duidelijke en goede uitleg te geven over de verschillen tussen de verschillende (types) haarwerken. 
  • Declareren bij je zorgverzekering doen wij voor je: Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeringen en verzorgen de gehele declaratie bij de verzekering voor je.
  • Justhair Nederland is gecertificeerd als erkend haarwerk specialist: Niet alleen belangrijk voor de verzekering, maar ook voor jezelf erg prettig: Justhair is een erkend haarwerk specialist.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam en in Huis ter Heide, vlak bij Utrecht en Zeist, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan voor een haarwerk. Wij bieden maat haarwerken en confectie haarwerken. Tevens kun je bij ons terecht voor consulten op het gebied van haaruitval preventie. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek zodat we de mogelijkheden samen met je kunnen bespreken.

GRATIS en vrijblijvend consultgesprek >>

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een pruik en haarwerk?
Er zit geen verschil tussen een pruik en haarwerk. Het woord ‘pruik’ wordt echter vaak geassocieerd met een feest of verkleedpartij. Vandaar dat over het algemeen meer wordt gesproken over haarwerk.

Kan ik al mijn dagelijkse activiteiten doen met mijn haarwerk?
Het haarwerk wordt stevig bevestigd op je haar, waardoor je eenvoudig je dagelijkse activiteiten probleemloos kunt uitvoeren. Sport je vaak of ga je veel zwemmen? Geef dit aan bij onze haarspecialisten. Aan de hand van onze bevestigingstechniek kunnen we zorgen dat ook bij intensieve activiteiten het haarwerk stevig blijft zitten. Uiteraard geven we je uitgebreid advies wat je wel en niet met je haarwerk kunt doen. In alle gevallen kun je rekenen op een onzichtbare bevestiging en comfortabele pasvorm. 

Kan ik een vergoeding krijgen op mijn haarwerk?
Justhair werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen we altijd je haarwerk declareren bij je zorgverzekeraar. We bekijken graag met je of jouw zorgverzekering in aanmerking komt voor een vergoeding.

Beïnvloedt een haarwerk mijn eigen haargroei?
Je hoeft niet bang te zijn dat een haarwerk je eigen haargroei in de weg staat. Een haarwerk heeft namelijk geen invloed op je eigen haar. Zo kun je zorgeloos altijd jouw haarwerk kunnen dragen.

Wat wordt er bedoeld met maatwerk haarwerk?
Een confectie haarwerk is een pruik dat al met een bepaalde maat is geproduceerd. Wanneer de pruik niet passend op je hoofd kan worden gemaakt of als je graag een haarwerk van echt haar wilt, dan biedt Justhair maatwerk haarwerken. Wij maken dan een haarwerk die volledig op jouw hoofd is afgestemd. Dit doen we door een mal van je hoofd te maken en het haarwerk exact de juiste vorm te geven.

Hoe zit het met garantie?
Het haarwerk wordt door ons altijd zorgvuldig gecontroleerd voordat het geplaatst wordt. De garantietermijn op fabricagefouten bedraagt 6 maanden.
Schade aan het haarwerk door onjuist gebruik of onjuist onderhoud valt niet onder deze garantie.Wij adviseren je dan ook geregeld voor onderhoud bij ons langs te komen om knelpunten tijdig te kunnen ondervangen. De datum op de factuur is de datum waarop het garantie termijn in gaat.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure