010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Confectie haarwerken bij Justhair

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Wat is een confectie haarwerk?

Een confectie haarwerk is een haarwerk dat al meteen klaar is voor gebruik. Hoewel het in principe een ready-to-wear haarwerk is, wordt het wel nog aangepast op jouw gezicht en hoofd. Zo kan het haarwerk worden geknipt zodat het perfect past bij jouw persoonlijke wensen. Tevens kunnen we er voor zorgen dat het goed aansluit bij de ronding van je hoofd. Deze is namelijk bij iedereen anders.

Bekijk onze confectie haarwerken

Hoe werkt het aankopen van een confectie haarwerk?

Wanneer je interesse hebt in een van onze haarwerken, dan kun je meteen een gratis consult aanvragen via de website. Wij zorgen dan dat we het gewenste haarwerk, en eventueel nog andere haarwerken voor vrouwen die daarbij aansluiten, voor je klaar. Zo kun je deze tijdens een gratis en vrijblijvende privé afspraak bekijken, voelen en passen. Het gaat immers om een erg belangrijk onderdeel van uiterlijk, dus het moet wel goed zijn.

Het is bij ons dus niet mogelijk om een confectie haarwerk online te kopen. Daar hebben we een aantal redenen voor.

  • Het komt vaak voor dat mensen een keuze voor een confectie haarwerk maken die eigenlijk niet goed past bij het hoofd, gezichtsvorm of huidskleur.
  • Zelfs een confectiehaarwerk moet in veel gevallen iets worden aangepast, bijvoorbeeld op de ronding van het hoofd. Elk hoofd is anders.
  • Ook het model van het confectie haarwerk kan nog worden aangepast door het te knippen.

Om deze redenen kiezen wij ervoor om te werken met een gratis consultgesprek. Hierin gaan we samen kijken naar welk model, kleur en lengte haarwerk voor jou het beste past.

Wat kun je verwachten tijdens dit consultgesprek?

Allereerst krijg je natuurlijk de kans om de gewenste haarwerken te passen. Daarnaast geven we je ook meteen enkele andere haarwerken om te passen. Zo kun je dus goed uitvinden wat je wel en niet mooi vindt.

Behalve het passen van de confectie haarwerken, geven wij je ook de nodige informatie. Zo gaan we bijvoorbeeld in op het verschil tussen echt haar en synthetisch haar. Ook kijken we naar de verschillen tussen confectiehaarwerken en maathaarwerken. Tenslotte kijken we meteen even naar de mogelijkheden en hoogte van de haarwerk vergoeding vanuit de zorgverzekering. Uiteraard krijg je ook ruim de mogelijkheid om vragen te stellen.

Maak je uiteindelijk de keuze voor een confectie haarwerk van Justhair? De levertijd bedraagt dan maximaal 2 werkdagen. Bij het afhalen van het haarwerk, kijken we dan meteen of er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure