010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarwerken voor mannen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Mannen zonder en met haarwerk

 

Micheal_zonder_haarwerk_-_Picture_042_xskl Micheal_kort_model_haarwerk_-_Picture_145_xskl Rob_zonder_haarwerk_-_Picture_038_xskl Rob_kort_model_haarwerk_-_Picture_099_B_xskl

Wil je...

  • ... met je mannen haarwerk kunnen douchen en het water weer lekker op je hoofd voelen?
  • ... dat je haarwerk natuurlijk en net als je eigen haar aanvoelt?
  • ... dat je haarwerk voor mannen niet voelbaar is, en dat je gerust door je haar kunt (laten) strijken?

Haarwerk voor mannen op maat van Justhair

Bij Justhair kunnen we dit voor je realiseren! Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van haarwerken voor mannen. Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend advies!
Wij laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden, laten je zien hoe een haarwerk met de hand op maat wordt gemaakt, en hoe het wordt geplaatst.

Maak een afspraak voor een persoonlijk consult: klik hier voor een gratis consult

Kun je niet wachten? Kijk dan de korte video hieronder om te zien hoe wij een maat haarwerk voor mannen plaatsen.

Justhair: altijd een perfect passende oplossing

Gedeeltelijk of geheel haarverlies bij mannen kan soms al op jongere leeftijd beginnen. Maar ook het gebruik van bepaalde medicijnen, stress of andere factoren kunnen een oorzaak zijn van haaruitval. Haaruitval veroorzaakt een hoog opgetrokken haargrens of kale plekken bovenop het hoofd, wat ervoor kan zorgen dat je minder zelfvertrouwen krijgt en je je niet meer zeker voelt over je uiterlijk. Je kunt dit probleem eenvoudig tegengaan door een toupet of haarwerk voor mannen te dragen waarmee je weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Verschillende soorten haarwerken voor mannen

Haaruitval kan soms al op jonge leeftijd beginnen en soms is kaalheid voorkomen helaas niet mogelijk. Dit kan erfelijk bepaald zijn, maar het kan ook te maken hebben met het gebruik van bepaalde medicijnen of andere factoren. Haaruitval en kaalheid hebben een flinke weerslag op het zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er haarwerken voor mannen waarmee je weer met een mooie, volle haardos door het leven kunt. En het mooie is: niemand zal doorhebben dat je een haarwerk draagt. De Justhair haarwerken voor mannen zijn namelijk niet van écht te onderscheiden en zitten zéér comfortabel. 

zwemmendeman1 zwemmendeman2 zwemmendeman3

Systeem Next Gen & Icon

Met dit systeem was Justhair dé trendsetter op het gebied van haarwerken voor mannen. Het haarwerk is voorzien van een ultradunne "huid" die niet alleen onzichtbaar maar ook onvoelbaar is. Een grote stap voorwaarts!

Lees meer over het Next Gen systeem

Icon haarwerk voor mannen

Het Icon haarwerk van écht haar kan zeer kort worden geknipt zonder dat het zichtbaar wordt. Daarom is het een zeer geschikt systeem voor mannen. Bekijk de voor- en na-foto's voor het verbluffende resultaat. 

Lees meer over het Haarwerk Icon

HaarTotaalPlan lease 

Kies voor de meest zorgeloze oplossing met HaarTotaalPlan. Dit systeem betekent dat je niet alleen een haarwerk voor mannen krijgt, maar ook een pakket met diensten waardoor je te allen tijde op je best voor de dag komt. Maandelijkse kappersbezoeken en onderhoud zijn inbegrepen. 

Lees meer over het HaarTotaalPlan

Gratis consult 

We begrijpen volledig dat het onmogelijk is om op basis van een beschrijving en wat foto's een haarwerk voor mannen uit te kiezen. Daarom is het niet mogelijk om online een haarwerk te kopen, maar werken we middels een gratis en vrijblijvend consult. Daarin leggen we precies uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van systeem, style, kleur, lengte, bevestigingsmethode en onderhoud. We bespreken samen je wensen en verwachtingen, en op basis daarvan kunnen we dan het perfecte haarwerk voor mannen kiezen. 

Gratis consultgesprek plannen

Veelgestelde vragen

Wat kost een haarwerk voor mannen?
De kosten voor een haarwerk voor mannen is afhankelijk van het soort haarwerk dat je uitkiest. Denk aan het model haarwerk en het soort haar. Zo zijn confectie haarwerken goedkoper dan haarwerken gemaakt van echt haar. Wil je graag een realistische prijsopgave ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Onze haarspecialisten helpen je graag verder.

Moet ik mijn resterende haren afscheren voordat er een haarwerk wordt geplaatst?
Nee! Een haarwerk kan eenvoudig op je eigen haar worden bevestigd. 

Kan ik een haarwerk online kopen?
Een haarwerk moet aansluiten op je hoofd en passen bij jou als persoon. We raden daarom altijd aan een haarwerk bij ons in de salon uit te kiezen. Onze haarspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het vinden van een geschikt haarwerk voor mannen.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure