010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarwerken voor mannen

Meer informatie
Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Justhair: altijd een perfect passende oplossing

Gedeeltelijk of geheel haarverlies bij mannen kan soms al op jongere leeftijd beginnen. Maar ook het gebruik van bepaalde medicijnen, stress of andere factoren kunnen een oorzaak zijn van haaruitval. Haaruitval veroorzaakt een hoog opgetrokken haargrens of kale plekken bovenop het hoofd, wat ervoor kan zorgen dat je minder zelfvertrouwen krijgt en je je niet meer zeker voelt over je uiterlijk. Je kunt dit probleem eenvoudig tegengaan door een toupet of haarwerk voor mannen te dragen waarmee je weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van haarwerken voor mannen. Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend advies! Wij laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden, laten je zien hoe een haarwerk met de hand op maat wordt gemaakt, en hoe het wordt geplaatst.

Maak een afspraak voor een persoonlijk consult: klik hier voor een gratis consult

 

Kun je niet wachten? Kijk dan de korte video hieronder om te zien hoe wij een maat haarwerk voor mannen plaatsen.

 

Verschillende soorten haarwerken voor mannen

Haaruitval kan soms al op jonge leeftijd beginnen en soms is kaalheid voorkomen helaas niet mogelijk. Dit kan erfelijk bepaald zijn, maar het kan ook te maken hebben met het gebruik van bepaalde medicijnen of andere factoren. Haaruitval en kaalheid hebben een flinke weerslag op het zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er haarwerken voor mannen waarmee je weer met een mooie, volle haardos door het leven kunt. En het mooie is: niemand zal doorhebben dat je een haarwerk draagt. De Justhair haarwerken voor mannen zijn namelijk niet van écht te onderscheiden en zitten zéér comfortabel. 

Een haarwerk van JustHair... 

  • ... kun je gewoon mee douchen en het water weer lekker op je hoofd voelen
  • ... is natuurlijk en voelt net als je eigen haar aan.
  • ... is niet voelbaar, en je kan je gerust door je haar (laten) strijken.
zwemmendeman1 zwemmendeman2 zwemmendeman3

Onze haarsystemen

Systeem NG/XTS

Met dit systeem was Justhair dé trendsetter op het gebied van haarwerken voor mannen. Het haarwerk is voorzien van een ultradunne "huid" die niet alleen onzichtbaar maar ook onvoelbaar is. Een grote stap voorwaarts! Dit is een maandelijks systeem.

Lees meer over het NG/XTS systeem

Icon haarwerk voor mannen

Het Icon haarwerk is een systeem dat meestal 3 maanden gedragen kan worden. Bekijk de voor- en na-foto's voor het verbluffende resultaat. 

Lees meer over het Haarwerk Icon

 

Gratis consult 

We begrijpen volledig dat het onmogelijk is om op basis van een beschrijving en wat foto's een haarwerk voor mannen uit te kiezen. Daarom is het niet mogelijk om online een haarwerk te kopen, maar werken we middels een gratis en vrijblijvend consult. Daarin leggen we precies uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van systeem, style, kleur, lengte, bevestigingsmethode en onderhoud. We bespreken samen je wensen en verwachtingen, en op basis daarvan kunnen we dan het perfecte haarwerk voor mannen kiezen. 

Gratis consultgesprek plannen

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure