010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

HaarTotaalPlan voor mannen: een complete oplossing!

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Over HaarTotaalPlan

Wijkt je haargrens verder terug of wordt je haar steeds dunner op plekken? Je hoeft niet lijdzaam toe te zien hoe kaalheid steeds verder zijn intrede doet. Justhair biedt een zeer complete oplossing op maat, geheel aangepast op jouw situatie. Het bestaat uit volledig pakket met diensten en producten waardoor je voor altijd bent voorzien van een mooie haardos.

Het Justhair pakket is een beproefde methode dat reeds nationaal en internationaal wordt toegepast. We hebben tevreden gebruikers in zowel binnen- als buitenland!

Onzichtbaar met optimaal comfort

Een groot voordeel van het HaarTotaalPlan voor mannen is dat het compleet onzichtbaar is voor de buitenwereld, maar je niet inlevert op gebruiksgemak en comfort. Een perfecte combinatie dus! Zaken als het weer (wind, regen) en sporten hebben totaal geen invloed op je haarwerk. Je kunt je leven leiden alsof je géén haarwerk hebt!

Er zijn vier verschillende oplossingen te onderscheiden:

Step-by-step methode
Deze methode houdt in dat het haar stap voor stap wordt aangevuld. Het is dus een zeer natuurlijke manier om het haar te laten 'groeien'. Je omgeving zal nauwelijks iets merken, omdat je bij elke behandeling iets meer van je oude haardos zult terugkrijgen.

Infill methode
Middels deze methode wordt er een optimale combinatie gemaakt tussen je eigen haar en het haarwerk. De haarstukken worden uitsluitend op de noodzakelijke plekken geplaatst.

Profile Hair System
Iedereen in Hollywood lijkt een prachtig mooie en volle haardos te hebben. Waarom? Niet van nature, maar door het Profile Hair Systeem, wat veelvuldig in de filmindustrie wordt gebruikt. Dit semi-permanent haarsysteem wordt middels een (ademende) lace voorrand op je hoofd bevestigd. Je kunt je haar dus prima achterover gekamd of wetlook dragen zonder dat iemand zal zien dat het niet je eigen haar is!

Definitief haarplan
We maken een definitief behandelplan aan de hand van jouw wensen, ons onderzoek en de gekozen behandelmethode. Natuurlijk begrijpen we dat de kosten meewegen in je keuze, dus we zorgen dat we een duidelijk kostenplaatje maken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vanaf €160,- per maand ben je al verzekerd van een mooie, perfect passende haardos. Het uiteindelijke maandbedrag wordt bepaald door je wensen, situatie en de keuze van de haaraanvulling. Tevens is er een 4-stappen service pakket.

4-Stappen servicepakket

Bij het HaarTotaalPlan zit een servicepakket wat zorgt voor een complete oplossing voor haaruitval en kaalheid. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we een optimaal product garanderen!

De diensten in het 4-stappen servicepakket van het HaarTotaalPlan zijn:

  1. Gratis maandelijks bezoek aan de HaarTotaalKapper;
  2. Trainingen in het verzorgen van je haar;
  3. Een HaarTotaalVerzekering voor gratis herstelwerkzaamheden wanneer het haarwerk buiten jouw schuld om beschadigd is geraakt;
  4. We bieden volledige garantie op de haaraanvullingen.

Kennismaken

Wanneer je kiest voor HaarTotaalPlan voor mannen, dan kun je rekenen op een topkwaliteit haarwerk, absolute discretie en een vertrouwde omgeving. Je kunt in alle rust en privacy samen met onze haarwerkspecialist een goede keuze maken qua oplossing voor je haarprobleem.

Onze kappers en haarwerkspecialisten zijn absolute specialisten in hun vakgebied. Ze kunnen niet alleen je haarwerk optimaal verzorgen, maar ook je natuurlijke haar. Wanneer je je uiterlijk en haar erg belangrijk vindt, dan wil je alleen het allerbeste. Dat bieden wij!

Neem contact op met de haarwerkspecialisten van Justhair. We beantwoorden al je vragen en voorzien je graag van aanvullende informatie. Klik hier voor een gratis folder of consult.

 

 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure