010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarwerken voor vrouwen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Vrouw zonder en met haarwerk

haarwerk voor vrouwen

Het haar is een belangrijk onderdeel van jou als persoon. Het is dan ook erg vervelend als je (plotseling) last krijgt van haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen die niet van echt te onderscheiden zijn! Justhair biedt een aantal maat haarwerk systemen voor vrouwen waarmee je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan. 

Verschillende soorten haarwerken voor vrouwen 

Bij Justhair kun je kiezen voor verschillende haarwerksystemen op maat, speciaal voor vrouwen. We zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Neem contact op voor een gratis consultgesprek >>

1) HaarTotaalPlan

Zorgeloos door het leven met een haarwerk voor vrouwen? Dat kan met het HaarTotaalPlan. Dit is, zoals de naam al verklapt, niet alleen een haarwerk maar een compleet pakket met diensten. Dit betekent dat je een haarwerk op maat krijgt, met daarnaast een maandelijkse afspraak voor een knipbeurt en touch ups met extra haaraanvullingen. Voor een vast bedrag per maand ben je altijd verzekerd van een schitterende haardos. 

Lees meer over het HaarTotaalPlan

2) Integration hair 

Heb je dun haar en zoek je een oplossing, maar wil je geen pruik? Integration hair is de oplossing. Dit betekent dat we haaraanvullingen naadloos combineren met je eigen haar, waardoor je je oude haardos weer terugkrijgt. 

Lees meer over Integration hair

Een gratis en vrijblijvend consult

Justhair staat voor excellente dienstverlening, en dit betekent dat je kunt rekenen op absolute discretie in een prettige omgeving. Onze eigen haarwerkspecialisten zijn absolute specialisten in hun vakgebied. Naast haarwerkers zijn zij ook kapper, waardoor ze jouw bestaande én nieuwe haar optimaal kunnen verzorgen. Wanneer je alleen met het beste haarwerk voor vrouwen genoegen neemt, en je veel waarde hecht aan je uiterlijk: neem dan eens vrijblijvend contact op met Justhair. We gaan graag met je in gesprek en beantwoorden al je vragen.

Vraag nu een gratis brochure of gratis consult aan.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure