010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarwerken voor vrouwen

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Een fijne oplossing bij dunner wordend haar

Het haar is een belangrijk onderdeel van jou als persoon. Het is dan ook erg vervelend als je (plotseling) last krijgt van haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen die niet van echt te onderscheiden zijn! Justhair biedt een aantal maat haarwerk systemen voor vrouwen waarmee je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan.

Plan een gratis & persoonlijk consultgesprek

Verschillende soorten haarwerken voor vrouwen 

Bij Justhair kun je kiezen voor verschillende haarwerksystemen op maat, speciaal voor vrouwen. We zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Neem contact op voor een gratis consultgesprek >>

1) HaarTotaalPlan

Zorgeloos door het leven met een haarwerk voor vrouwen? Dat kan met het HaarTotaalPlan. Dit is, zoals de naam al verklapt, niet alleen een haarwerk maar een compleet pakket met diensten. Dit betekent dat je een haarwerk op maat krijgt, met daarnaast een maandelijkse afspraak voor een knipbeurt en touch ups met extra haaraanvullingen. Voor een vast bedrag per maand ben je altijd verzekerd van een schitterende haardos. 

Lees meer over het HaarTotaalPlan

haarwerk voor vrouwen

2) Integration hair 

Heb je dun haar en zoek je een oplossing, maar wil je geen pruik? Integration hair is de oplossing. Dit betekent dat we haaraanvullingen naadloos combineren met je eigen haar, waardoor je je oude haardos weer terugkrijgt. 

Lees meer over Integration hair

Maatwerk haarwerken voor vrouwen, zodat het écht bij je past

Een haarwerk moet bij je passen, niet enkel op je hoofd maar ook bij jouw als persoonlijkheid. Wanneer je op zoek bent naar een haarwerk voor vrouwen helpen we je bij Justhair graag verder. Samen kijken we naar een haarwerk die het beste bij jou past. Onze confectie haarwerken zijn direct klaar voor gebruik en kunnen door onze haarspecialisten passend op je hoofd worden gemaakt. Wil je een haar dat volledig op je hoofd is aangemeten? Dan bieden we volledig maatwerk aan. We maken een mal van je hoofd en zorgen dat het haar écht bij je past.

Plan een gratis consult in!

Justhair staat voor excellente dienstverlening, en dit betekent dat je kunt rekenen op absolute discretie in een prettige omgeving. Onze eigen haarwerkspecialisten zijn absolute specialisten in hun vakgebied. Naast haarwerkers zijn zij ook kapper, waardoor ze jouw bestaande én nieuwe haar optimaal kunnen verzorgen. Wanneer je alleen met het beste haarwerk voor vrouwen genoegen neemt, en je veel waarde hecht aan je uiterlijk: neem dan eens vrijblijvend contact op met Justhair. We gaan graag met je in gesprek en beantwoorden al je vragen. Vraag nu een gratis brochure of plan direct een gratis consult!

Gratis consultgesprek plannen

Veelgestelde vragen

Wat kost een haarwerk voor vrouwen?
De kosten voor een haarwerk voor vrouwen is afhankelijk van het soort haarwerk dat je kiest. Je hebt de keuze uit haarwerken gemaakt van confectie haar of echt haar. Confectie haarwerken zijn goedkoper en zijn snel leverbaar. Ondanks de verschillende kosten, is een haarwerk voor vrouwen voor elk budget mogelijk! Omdat Justhair met alle zorgverzekeraars in Nederland samenwerkt, kan het haarwerk bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de totaal prijs. Zo kan iedere vrouw genieten van een haarwerk voor vrouwen.

Wat is de levertijd van een haarwerk voor vrouwen?
Een confectie haarwerk kan per direct worden geleverd, mits wij deze op voorraad hebben. Bij het bestellen ontvangen wij het haarwerk doorgaans binnen 1 week. De levertijd van een haarwerk op maatwerk duurt ongeveer 12 weken.

Beïnvloedt haarwerk mijn eigen haar?
Hier hoef je geen zorgen om te maken. Het laten plaatsen van haarwerk op je eigen haar zorgt niet voor een belemmering van je eigen haargroei. Je natuurlijke haar zal niet uitvallen door een haarwerk.

 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure