010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

HaarTotaalPlan: Een volledige oplossing voor je haarprobleem

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Haaraanvulling die perfect bij jou past

Je hoeft niet lijdzaam toe te zien hoe je haargrens steeds verder wijkt. Justhair biedt een individuele oplossing met het HaarTotaalPlan. Een beproefd pakket, dat nationaal en internationaal al op grote schaal wordt toegepast en daardoor tevreden gebruikers kent.

Onzichtbaar en onopvallend voor anderen, maar met optimaal comfort en gebruiksgemak. Sporten, sauna, weer en wind hebben absoluut geen invloed op je haaraanvulling. Afhankelijk van je situatie kunnen de mogelijke oplossingen worden ingedeeld in vier typen.

1) Step-by-step methode

Voornaamste kenmerk van deze behandeling is dat je haar stap-voor-stap 'groeit'. Bij elke behandeling krijg je steeds meer van je oude haardos terug. Je omgeving merkt nauwelijks iets van deze geleidelijke terugkeer van je eigen haar.

2) Infill methode

Door te streven naar een optimale combinatie met je eigen haar, ontstaat op natuurlijke wijze een perfect resultaat. Alleen op de plaatsen waar het nodig is, wordt bij deze methode een aanvulling aangebracht.

3) Profile Hair System

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de Amerikaanse filmindustrie. Waarom denk je dat iedereen in Hollywood-films zulk perfect haar heeft? Filmsterren hebben ook haarproblemen. Ook bij hen komt namelijk haaruitval voor. Maar nu kun je ook zorgen dat je voortaan perfect haar hebt. Zo perfect, dat geen mens zal zien dat het niet je eigen haar is.

Profile Hair System kan semi-permanent op het hoofd worden bevestigd dankzij een flinterdunne (ademende) lace voorrand. Haar achterover? Geen probleem. Superkort? Helemaal prima. Alle modellen zijn mogelijk, zelfs een wetlook. Allemaal dankzij de onzichtbare huidfilm die semi-permanent is bevestigd.

4) Definitief haarplan

Op basis van ons onderzoek, de gekozen behandelingsmethode en jouw persoonlijke wensen, maken wij een definitief behandelplan. De kosten vormen natuurlijk een belangrijk element in dit plan. Voordat je aan de behandeling begint, is duidelijk wat je uiteindelijk gaat betalen en welke garanties je krijgt.

Voor een bedrag vanaf € 160,00 per maand ben je verzekerd van een perfecte haardos. Daarnaast is er een uniek 4-stappen servicepakket. De hoogte van het maandbedrag wordt mede bepaald door je persoonlijke situatie en het soort haaraanvulling dat je kiest.

4-Stappen servicepakket

Haartotaal plan - goed plan! HaarTotaalPlan biedt je met dit servicepakket een volledige oplossing voor kaalheid en haaruitval. Onze jarenlange, internationale ervaring garandeert een optimaal effect en resultaat!

Het 4-Stappen servicepakket bestaat uit:

  1. Kosteloos maandelijks bezoek aan de HaarTotaalKapper;
  2. Training in het verzorgen van uw haar;
  3. HaarTotaalVerzekering voor kosteloze herstelwerkzaamheden in geval van beschadiging buiten uw schuld;
  4. Volledige garantie op uw haaraanvulling.

Ook een HaarTotaalPlan haarwerk?

De dienstverlening van Justhair betekent een absolute discretie en een vertrouwde omgeving. Niemand hoeft te weten welke oplossing je hebt gekozen voor je haarprobleem. Onze eigen kappers zijn specialisten op hun vakgebied. Ze kunnen jouw bestaande én nieuwe haar optimaal verzorgen. Als je uiterlijk erg belangrijk vindt en alleen met het beste genoegen neemt, neem dan eens contact op met Justhair. Wij zullen vrijblijvend al je vragen beantwoorden en je voorzien van aanvullende informatie. Vraag nu een gratis brochure of consult aan.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure