010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Integration hair

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Natuurlijke haarwerk integratie

Heb je dun haar en droom je weer van een vollere haardos? Heb je kale plekken en zoek je hier een oplossing voor, maar heb je liever geen geen pruik? Dan is Integration Hair precies wat je zoekt! Dit is namelijk de perfecte oplossing voor dun haar of kale plekken. Integration hair houdt in dat we haarstukje combineren met je eigen haar. De naadloze integratie zorgt voor een natuurlijk resultaat dat niet van écht haar te onderscheiden is! Het integration hair van Justhair is leverbaar in alle kleuren en lengtes, zodat we het precies kunnen aanpassen op je eigen haar. 

lifestylehaarwerken

 

Gratis consult

Benieuwd naar de mogelijkheden van Integration Hair? In een gratis consult geven wij alle informatie die je zoekt. Daarnaast ontvang je ook een persoonlijk en vrijblijvend advies. Bel 010-4623011 (dinsdag t/m zaterdag) en vraag naar Ingrid Waals. Of vraag de brochure aan.

 

intblondvoor intblondna intkruinvoor intkruinna intbruinvoor intbruinna

Wat maakt Integration Hair zo speciaal? De haaraanvulling wordt dus gecombineerd met je eigen haar. Het wordt aan je haar bevestigd met ringetjes of clips. Het is een ademende en lichte oplossing, veel lichter dan een pruik. Je krijgt namelijk alleen haaraanvulling op de plekken waar je het nodig hebt! Het is een volledig onzichtbare en zeer natuurlijke oplossing. 

Benieuwd of dit voor jou kan werken? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek >

 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure