010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Werkwijze haarwerk op maat

Justhair is gespecialiseerd in haarwerken op maat.

  • Speciaal op maat gemaakt naar de vorm van je hoofd
  • Haarkleur gerelateerd aan eigen haar
  • Onzichtbaar en onopvallend voor anderen
  • Optimaal comfort en gebruiksgemak
  • Het haarwerk is niet voelbaar
  • Diverse bevestigingsmethodes als lijm, tape, 
  • Haarstukjes met clips en permanente bevestiging

Er zijn standaard modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden gemaakt naar je eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij je over het haarwerk dat aan al je wensen voldoet. We houden rekening met werk of sport om te bepalen welk type haarwerk het beste bij jou past.

Het aanschaffen van een haarwerk op maat

Wanneer je overweegt een haarwerk aan te schaffen, doe je er verstandig aan familieleden of vrienden bij het aankoopproces te betrekken. Zij kunnen je helpen met het maken van keuzes en kunnen vertellen of een bepaald model of type bij je persoonlijkheid past.

Eerste stap: de intake

In eerste instantie vindt een oriënterend gesprek plaats bij ons in de haarliniek in Barendrecht. Hierin wordt besproken wat de wensen en verwachtingen zijn en komen de voor- en nadelen, eventuele problemen, mogelijke aanpassingen e.d. aan bod. Vervolgens zul je de beslissing moeten nemen of je overgaat tot een haarwerk. Zo ja, dan gaan we kijken of het juiste haarwerk beschikbaar is. 

Tweede stap: het aankoopproces

Beslis je voor de aankoop van een maat haarwerk, dan wordt een tweede afspraak gemaakt voor het aanmeten van de hoofdvorm. Daarnaast wordt een mal gemaakt om het ontwerp van het montuur te laten maken, indien het een full-cap of half-cap haarwerk betreft. In overleg worden de haarrichtingen, dichtheid en eventueel aan te brengen scheidingen bepaald. Uiteraard kun je zelf kiezen welke kleur je wil. De levertijd voor een maathaarwerk is circa 12 weken. De levertijd voor haaraanvullingen is circa 2-3 weken. 

Wanneer een keuze is gemaakt voor een haarwerk en het model, kleur, type haar en bevestigingsmethode zijn vastgesteld, krijg je een offerte met de kosten van het haarwerk en van eventuele reserve haarwerken die nodig zijn. Voor maat haarwerken hanteren wij, afhankelijk van de totale kosten, een gespreide betaling strategie. Als de haarwerken door ons ontvangen zijn, wordt een derde afspraak gemaakt. Het haarwerk kan gepast worden waarbij de uiteindelijke prijs voor het haarwerk vooraf wordt aangegeven. 

Derde stap: passen van het maat haarwerk & de nazorg

Bij het aanbrengen van het haarwerk wordt uitgelegd en voorgedaan hoe men het haarwerk op moet zetten en hoe het haarwerk onderhoud dient te gebeuren, eventueel wordt een afspraak gemaakt voor de nazorg van het haarwerk zeker te stellen. Ook kijken we of je tevreden bent over het haarwerk en onze service. Dit vinden we ontzettend belangrijk, want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent! Het haarwerk kan daarna eventueel naar jouw wens in model geknipt.

Tenslotte ontvang je bij het afleveren van het haarwerk een gratis verzorgingsset met daarin een shampoo, conditioner en borstel.

 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure