010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Je haar in model brengen met een van onze haarstylers? Bekijk het aanbod en maak keuze uit een krultang voor krullende haar, stijltang voor stijlhaar of een van onze andere elektrische producten!

Babyliss Air styler € 69,95 p/s Meer informatie Babyliss Air styler klein € 65,00 p/s Meer informatie Comair Mini styler € 17,50 p/s Meer informatie Neus en oor trimmer € 11,50 p/s Meer informatie

Breng je haar in model met onze haarstylers

Heb jij ook wel eens zo'n dagen dat je gewoon net iets meer met je haar wilt doen dan gewoon droog föhnen? Je wilt je haar bijvoorbeeld eens mooi krullen of meer volume in je haar brengen voor welke gelegenheid dan ook. Gelukkig zijn er veel haarstylers waarmee je je haar mooi in model kunt brengen. Ga jij voor extra volume of wil je juist graag een stijl en sluik kapsel? Kies een van de haarstylers die het best bij jouw gewenste haarstijl past. 

Alle haarstylers maken gebruik van hitte om het haar te modelleren. Iedere haarstyler heeft zo wel zijn eigen werking waardoor er met iedere tang een ander kapsel gecreëerd kan worden. Waar wil jij je haarstyler voor gebruiken?

Extra volume met een krulborstel

Wil jij graag extra volume of een mooie slag in je haar? Dan kun je het best kiezen voor een krulborstel. Deze krulborstel bestaat uit een ronde borstel en föhn in 1. Je kunt het apparaat gebruiken op vochtig of droog haar. Door je haar in de borstel te draaien tijdens het föhnen creëer je een mooie slag. Je haar krijgt veel meer volume en een prachtige glamour uitstraling. 
De krulborstel is geschikt voor halflang en lang haar zowel als kapsels met kort haar. 

Stijltang voor glad en stijl haar

Heb jij een klein beetje slag in je haar of misschien wel krullen van nature en wil je een stijl kapsel creëren zonder dat je haar gaat pluizen? Hier kun je het best een stijltang voor gebruiken. De stijltang heeft twee gladde platen die door middel van hitte je haar glad en stijl maken. In een vloeiende beweging haal je de stijltang door je haar en creëer je de gewenste look.  Afhankelijk van jouw haartype en structuur kun je kiezen welke stijltang het best werkt voor jouw haar. 
De stijltang is super gemakkelijk in gebruik en voor iedere haarlengte geschikt. 

De mooiste krullen met een krultang

Het is dankzij de haarstylers ook mogelijk een prachtige bos krullen te maken. In dit geval kun je het best kiezen voor een krultang. De krultang heeft een ronde kop die door middel van hitte je haren veranderd in prachtig golvende of krullende haren. Er zijn veel verschillende krultangen die ieder weer een ander soort type krul maakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dunnere krultang voor kleine compacte krullen, of kies je voor een dikkere krultang waarmee je juist beachy waves of mooie grove krullen mee creëert. 

Creëer de look die bij je past met een van onze elektrische producten!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure