010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Revivogen MD Scalp Therapy

Stop haaruitval

Revivogen MD Scalp Therapy blokkeert DHT (Het hormoon wat haaruitval veroorkzaakt) waardoor het haauitval stopt. Andere actieve ingreiënten zoals Cafeïne en Saw Palmetto voeden het haar waardoor er weer nieuwe haargroei kan ontstaan.

€ 99,00
Productomschrijving

Dit product is een dermatologisch geformuleerde en natuurlijke oplossing die haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt, zonder bijwerkingen voor zowel de man als vrouw te gebruiken. 3 maanden verpakking.

Let op: Resultaat is pas zichtbaar tussen de 3 en 6 maanden. Kom langs bij Justhair voor een gratis consult voor meer informatie. Hier kunnen wij ook een 'voor' foto van je hoofdhaar maken en een afspraak inplannen na 6 maanden voor een 'na' foto. Zo kun je de resultaten met eigen ogen zien.

Een gratis consult aanvragen kan hier.

 

Verzenden & Retourneren

Het is mogelijk om jouw bestelling zelf af te halen in onze salon aan de Zeemanstraat 67. Daarnaast is het mogelijk dat wij ook de verzending regelen. Hiervoor worden wel afleverkosten in rekening gebracht afhankelijk van het aantal en type artikelen.

Betalen
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure