010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Heb jij last van dunner wordend haar? Dan kun je dit gemakkelijk camoufleren met cosmetische haarverdikking. Haarverdikking dankzij diverse producten zoals een haarverdikkingspray. Bedek de kale plekken en laat je haar er voller en dikker uitzien!

Toppik Fiberholdspray € 14,95 p/s Meer informatie Toppik Haarverdikkingsspray € 29,95 p/s Meer informatie Toppik Haarvezels Inhoud: 12 gram € 29,95 p/s Meer informatie Toppik Haarvezels Inhoud: 27,5 gram € 49,95 p/s Meer informatie Toppik Haarvezels Inhoud: 55 gram € 69,95 p/s Meer informatie Toppik Hairline Optimizer € 5,00 p/s Meer informatie Toppik Starterset € 49,95 p/s Meer informatie Toppik Voordeelset € 39,95 p/s Meer informatie

Haarverdikking voor uitvallend of dunner wordend haar

Er komt een tijd dat je last krijgt van dunner wordend haar of zelf haaruitval. Dit wordt door velen als erg vervelend ervaren. Je haar bepaalt immers een groot deel van hoe je er uit ziet. Bij de een treedt haarverdunning of uitval eerder op dan bij de ander door bijvoorbeeld erfelijkheid. Bij de ander kunnen het factoren zijn zoals stress, medicijngebruik of het gevolg van een hormonale schommeling tijdens de overgang. Wat de oorzaak ook is, haaruitval of dunner wordend haar is nooit fijn!

Cosmetische haarverdikking 

Haarverdunning is te herkennen aan een dunner wordende haardos waardoor er op sommige plekken hoofdhuid zichtbaar is. Dunner wordend haar is gelukkig vrij gemakkelijk te camoufleren waardoor de kaalheid zo min mogelijk zichtbaar is. Dit kan gedaan worden met cosmetische haarverdikking.

Wij van Just Hair hebben de juiste producten in huis om dit mee te doen. Wil jij je dunner wordend haar verbergen? Dan kan je kiezen voor een cosmetische haarverdikking. Verschillende haarproducten camoufleren de plekken waar je haaruitval of dunner wordend haar ervaart. De haarverdikking producten zijn veel minder extreem dan bijvoorbeeld een haartransplantatie en zijn dan ook dagelijks te gebruiken. De cosmetische haarverdikking producten hebben een tijdelijk effect. Deze moet dan ook weer opnieuw worden aangebracht wanneer het haar is gewassen of het product is vervaagd.

Onze haarverdikking producten 

Kies jij voor cosmetische haarverdikking om je dunne haardos te verbergen? Dan heb je keuze uit een aantal haarverdikking producten. In onze webshop hebben wij een aantal producten van het merk Toppik, de beste cosmetische haarverdikker. 

Haarvezels

De haarverdikking Toppik hair building fibers, ook wel genoemd de haarvezels van Toppik, hechten zich aan je haar. Door middel van lichte statische elektriciteit hechten de vezels zich aan je haar om zo dunner wordende plekken te camoufleren op een zo natuurlijk mogelijke manier. De cosmetische haarverdikking dankzij de vezels is veilig in gebruik en blijft perfect op zijn plaats. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe je haar door de dag heen zit. 

De vezels zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Strooi de Toppik haarvezels over de dunner wordende plekken. Hierna borstel je het haar veen door. Om de haarvezels te fixeren kan je gebruik maken van de speciale Toppik Fiberhold Spray. De vezels zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren waardoor er voldoende keus is uit een kleur die bij jouw haarkleur past. 

Haarverdikking spray

De haarverdikking spray van Toppik bevat dezelfde haarvezels als de Toppik hair building fibers. De spray is bedoeld om grotere gebieden dunner wordend haar te camoufleren. De haarverdikking spray is ook geschikt voor die lastig te bereiken plekken waar je met de haarvezels niet bij komt.  

De haarverdikking spray is geschikt voor dagelijks gebruik en mild voor de hoofdhuid. Dankzij de formule van de spray blijven de vezels zeer hecht op je hoofdhuid waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het product verdwijnt tijdens het sporten of in een flinke regenbui. De haarverdikking spray is wel gemakkelijk te verwijderen door je haar simpelweg te wassen met shampoo. Je het keuze uit 4 verschillend haarverdikking spray kleuren. 

Gebruik de haarverdikking spray op droog haar nadat je je haar in model hebt gebracht. Vergeet niet de spuitbus te schudden voor gebruik. Spray op het te behandelen gebied met 15 centimeter afstand. 

Haarvezels holdspray

Kies je voor de Toppik haarvezels? Dan kan je als extra fixatie kiezen voor de haarvezel holdspray. Deze haarspray is speciaal geformuleerd om de Toppik Hair Building Fibers op hun plek te houden. De fijne mist is makkelijk in gebruik en zorgt voor dat beetje extra zekerheid die jij nodig hebt. Dun haar of kale plekken zijn niet meer zichtbaar. 

Andere producten 

Naast deze geweldige cosmetische haarverdikking producten krijg je bij Justhair ook handige accessoires die je kunt gebruiken bij je Toppik haarproducten. 

Heb jij advies nodig over producten of wil je de mogelijkheden bespreken om je kale plekken te camoufleren? Neem dan gerust eens contact met ons op! Samen kijken we naar een passende oplossing voor jouw probleem. 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure