010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Shampoo tegen haaruitval

Haaruitval en haarverlies zijn vaak moeilijk te voorkomen en worden als erg vervelend ervaren. Toch kun je je haar, de wortels en hoofdhuid een vitaminecomplex geven waarmee je het haar revitaliseert, versterkt en haaruitval en haarverlies vermindert of voorkomt. Shampoo tegen haaruitval is een eenvoudige manier waarop je haarverlies tegen kunt gaan.

Activ Color Balance € 42,50 p/s Meer informatie Activ Shampoo € 12,50 p/s Meer informatie Activ Shampoo + Balsam € 25,00 p/s Meer informatie Revita Shampoo € 29,00 p/s Meer informatie Revivogen MD Conditioner € 25,00 p/s Meer informatie Revivogen MD Shampoo € 25,00 p/s Meer informatie Viviscal Densifying Conditioner € 14,95 p/s Meer informatie Viviscal Densifying Shampoo € 14,95 p/s Meer informatie

Sterk en veerkrachtig haar

Het is belangrijk dat je een veilige shampoo gebruikt, zodat je het probleem niet verergert. Je kunt anti haaruitval shampoo gewoon gebruiken in plaats van je normale shampoo, in tegenstelling tot lotion tegen haaruitval waarbij je aparte handelingen moet verrichten. Haaruitval tegengaan begint met het versterken van je haar. Probeer dus een van onze shampoos tegen haaruitval welke je haar, wortels en hoofdhuid een boost zullen geven, en ervaar het gevoel van sterk en veerkrachtig haar.

Waar moet je op letten bij shampoo tegen haaruitval?

De beste shampoos tegen haaruitval voeden de haren en maken de omstandigheden zo gunstig mogelijk, zodat het haar zich zonder belemmeringen kan ontwikkelen. Een goede anti-haaruitval shampoo stimuleert de haargroei en zorgt ervoor dat je haren weer langer en sterker worden. Het resultaat is een langere, dikkere, gezondere en vollere haardos. 

Shampoos en haarverzorgingsproducten bevatten vaak chemische bestanddelen die door de huid worden opgenomen en schadelijk zijn. SLS (Sodium Laureth Sulfate) is een ingrediënt dat de shampoo goed laat schuimen en zit dan ook in 99% van alle shampoos. Probeer een shampoo tegen haaruitval te gebruiken die dit ingrediënt niet bevat om schade aan je haar en hoofdhuid te voorkomen.

Welke shampoo is voor jou geschikt?

Welke de beste shampoo tegen haaruitval voor jou is, is afhankelijk van je haaruitvalpatroon en haarwensen. Ons assortiment bestaat uit drie soorten anti haaruitval shampoos, namelijk Revivogen, Toppik en Active.

Revivogen

Revivogen is een natuurlijke shampoo tegen haaruitval. Revivogen bevat bio-actieve voedingsstoffen die de conditie van het haar en de hoofdhuid verbeteren en creëert daarmee de ideale omstandigheden voor nieuwe haargroei. Deze shampoo is uiterst geschikt als het gaat om erfelijk haaruitval bij mannen en wordt vaak gebruikt als shampoo tegen haaruitval voor mannen.

Toppik

De producten van Toppik bevatten natuurlijke Keratine proteïnen welke je haar zichtbaar dikker maken. De behandeling met Toppik is binnen een paar seconden klaar en is eenvoudig te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Toppik maakt gebruik van minuscule haarvezels die zich met je eigen haar mengen. Deze deeltjes hechten zich omdat deze licht statisch zijn. Hierdoor blijven ze dus op hun plaats zitten. De haarverzorgingsproducten van Toppik verbeteren en verzachten de conditie van je haar en laten het haar meteen op een natuurlijke wijze voller ogen. Toppik is één van de bekendste shampoos tegen haaruitval voor vrouwen en mannen.

Active

Active is een speciale shampoo tegen haaruitval voor synthetisch haar en reinigt het montuur en haar grondig.

Wil je graag meer informatie over de beste shampoos tegen haaruitval of onze producten? Neem contact met ons op, of plan een 

Gratis en vrijblijvend consult

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure