T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Shampoo tegen haaruitval

Haaruitval en haarverlies zijn vaak moeilijk te voorkomen en worden als erg vervelend ervaren. Toch kunt u uw haar, de wortels en hoofdhuid een vitaminecomplex geven waarmee u het haar revitaliseert, versterkt en haaruitval en haarverlies vermindert of voorkomt. Shampoo tegen haaruitval is een eenvoudige manier waarmee u haarverlies tegen kunt gaan. Het is belangrijk dat u een veilige shampoo gebruikt, zodat u het probleem niet verergert. U kunt anti haaruitval shampoo gewoon gebruiken in plaats van uw normale shampoo, in tegenstelling tot lotion tegen haaruitval waarbij u aparte handelingen moet verrichten. Haaruitval tegengaan begint met het versterken van uw haar. Probeer onze shampoo tegen haaruitval welke uw haar, wortels en hoofdhuid een boost geven en ervaar het gevoel van sterk en veerkrachtig haar.

Lees meer
Activ Color Balance € 36,80 p/s Meer informatie Activ Shampoo € 11,00 p/s Meer informatie Activ Shampoo + Balsam € 19,50 p/s Meer informatie Revita Shampoo

Haarstimulerende Shampoo

Revita Shampoo is één van de beste shampoos op de markt.

Probeer het zelf en raak overtuigd.

€ 24,55 p/s Meer informatie


Waar moet u op letten bij shampoo tegen haaruitval?

De beste shampoos tegen haaruitval voeden uw haren en maken de omstandigheden zo gunstig mogelijk, zodat uw haren zich zonder belemmeringen kunnen ontwikkelen. Hierdoor stimuleert de shampoo de haargroei en worden uw haren weer langer, dikker en gezonder met als eindresultaat een vollere haarbos.

Shampoos en haarverzorgingsproducten bevatten vaak chemische bestanddelen die door uw huid worden opgenomen en schadelijk zijn. SLS (Sodium Laureth Sulfate) is een ingrediënt dat de shampoo goed laat schuimen en zit dan ook in 99% van alle shampoos. Probeer een shampoo tegen haaruitval te gebruiken die dit ingrediënt niet bevat om schade aan uw haar te voorkomen.

Welke shampoo is voor u geschikt?

Welke shampoo de beste shampoo tegen haaruitval voor u is, is afhankelijk van uw haaruitvalpatroon en haarwensen. Ons assortiment bestaat uit drie soorten anti haaruitval shampoos, namelijk Revivogen, Toppik en Active.

Revivogen

Revivogen is een natuurlijke shampoo tegen haaruitval. Revivogen bevat bio-actieve voedingsstoffen die de conditie van het haar en de hoofdhuid verbeteren en creëert daarmee de ideale omstandigheden voor nieuwe haargroei. Deze shampoo is uiterst geschikt als het gaat om erfelijk haaruitval bij mannen en wordt vaak gebruikt als shampoo tegen haaruitval voor mannen.

Toppik

De producten van Toppik bevatten natuurlijke Keratine proteïnen welke uw haar zichtbaar dikker maken. De behandeling met Toppik is binnen een paar seconden klaar en is eenvoudig te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Toppik maakt gebruik van minuscule haarvezels die zich met uw eigen haar mengen. Deze deeltjes hechten zich door middel van elektriciteit aan het haar zodat ze op hun plaats blijven zitten. De haarverzorgingsproducten van Toppik verbeteren en verzachten de conditie van uw haar en laat het haar meteen op een natuurlijke wijze voller ogen. Toppik is één van de bekendste shampoos tegen haaruitval voor vrouwen en mannen.

Active

Active is een speciale shampoo tegen haaruitval voor synthetisch haar en reinigt het montuur en haar grondig.

Wilt u graag meer informatie over de beste shampoos tegen haaruitval of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen