010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Bereken je vergoeding voor een haarwerk

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Haarwerk vergoeding zorgverzekering

"Als je haar maar goed zit."

Deze uitspraak ken je vast. Het kan echter pijnlijk zijn om dit te horen of te lezen, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van haaruitval, kaalheid of dunner wordend haar. Soms tijdelijk, maar soms ook blijvend. Dit kan bijvoorbeeld komen door erfelijke aanleg, ziektes, chemotherapie, allergieën, brandwonden, hormonale afwijkingen, stress en het gebruik van bepaalde medicijnen. 

Voor dergelijke haarproblemen bestaan gelukkig oplossingen! Zo kun je via erkend haarwerkspecialist Justhair een haarwerk kiezen dat perfect aansluit bij jou als persoon. Daarnaast zijn er ook pruiken, haarstukjes en andere oplossingen zoals mutsjes. In een gratis en vrijblijvend consult kijken we samen naar de beste oplossing zodat je je goed en zelfverzekerd kunt voelen.

Wanneer je zeker wilt zijn van kwaliteit en excellente service, dan kun je het beste naar een erkend haarwerkspecialist zoals Justhair gaan. We zijn aangesloten bij de ANKO (Haarwerken), waardoor je privacy wordt gewaarborgd en je te allen tijde kunt rekenen op deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit.

https://www.anko.nl/sectie-haarwerken

Alle door ANKO erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en kwaliteitseisen, en zijn daarnaast aangesloten bij De Geschillencommissie. Kortom: met Justhair kies je voor duidelijkheid én zekerheid. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij alle zorgverzekeraars waardoor we de gehele declaratie voor jou kunnen verzorgen. De vergoeding verrekenen we dan met de totaalprijs van het haarwerk. 

De basis zorgverzekering vergoedt een pruik (€ 454,50 in 2023) en soms vergoedt de aanvullende verzekering nog extra. Bereken hieronder of je naast de basisvergoeding nog recht hebt op een aanvullende vergoeding.
 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure