T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Vragen

1.  Wat kan haaruitval veroorzaken?
Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal van deze oorzaken zijn: erfelijkheid, hormonen, medicijnen, haaruitval na een geboorte, stress, menopauze en veranderingen in het eetpatroon.

2.  Wanneer moet ik beginnen met de behandeling?
Zo snel het bekend is dat u een haarprobleem heeft is het verstandig om ze snel mogelijk met de behandeling te beginnen.
Als u haarverlies constateerd is in de meeste gevallen al 50% van uw haar verloren gegaan.

3.  Hoe vaak moet ik de HairMax Laserkam gebruiken om mijn haaruitval te behandelen?
Voor een optimaal resultaat raden wij aan de HairMax Laserkam 3 keer per week te gebruiken, 8-15 minuten per behandeling.

4.  Kan ik de HairMax Laserkam meer dan 3 keer per week gebruiken voor een sneller resultaat?
We hebben vastgesteld dat de optimale mate van gebruik drie keer per week is. Bij gebruik van meer dan 3 keer per week is niet aangetoond dat de voordelen sneller gaan.

5.  Hoe lang moet ik doorgaan met mijn haaruitval behandeling met de HairMax Laserkam?
Haarverzorgingsbehandeling, zoals bij de behandeling van een aandoening, is een continu proces. Om deze reden is het noodzakelijk dat, om de positieve voordelen van de HairMax Laserkam te blijven zien, u het gebruikt zoals aangegeven op een consistente basis. U kunt hier en daar wel een dag missen, maar al met al, alsu geen gebruik maakt van het product zoals aanbevolen, is er een grote kans dat u de gewenste resultaten niet ziet of u terug zult gaan naar de plaats waar u was voordat u de HairMax Laserkam gebruikte.

6.  Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten van de HairMax Laserkam?
Gebruikers ervaring kan variëren. In het algemeen zijn er 3 categorieën van gebruikers ervaring:
Veel gebruikers zullen na 8 weken van de behandeling positieve resultaten zien. Meer zien de voordelen vanaf 10-16 weken. Een kleine minderheid van de gebruikers zal na 16 weken subtiele verbeteringen (indien aanwezig) zien.

7.  Werkt de HairMax Laserkam op het gehele hoofd of alleen de achterkant?
De HairMax Laserkam kan de uitstraling van het gehele hoofd verbeteren: De achterkant, voorkant, bovenkant en zijkant.

8.  Kan ik ook gebruik maken van de HairMax Laserkam in combinatie met andere haaruitval behandelingen?
Ja. De HairMax Laserkam werkt goed als het alleen wordt gebruikt en in combinatie met andere behandelingen.

9.  Ik begin net te merken dat mijn haar dunner word, is het te vroeg om met de HairMax Laserkam te beginnen?
Het is eigenlijk nooit te vroeg om hiermee te beginnen. Hoe beter de conditie van uw haar is, hoe beter de resultaten met de HairMax Laserkam zullen zijn. De Laserkam behandeling moet worden opgenomen in uw dagelijkse preventief onderhoud routine, net zoals u elke dag tanden poetst om gezonde tanden en tandvlees te behouden.

10. Kunnen mensen met haaruitval van alle leeftijden de HairMax Laserkam gebruiken?
Onderzoeken hebben aangetoond dat laser fototherapie effectief is voor mensen van 18 jaar en ouder. Voor mensen onder de 18 raden wij aan om uw locale arts te raadplegen voordat u de Laserkam gebruikt.

11. Kan ik de HairMax Laserkam gebruiken nadat ik een haartransplantatie heb gehad?
Een toenemen aantal haartransplantatie chirurgen over de hele wereld hebben ervoor gekozen om de HairMax Laserkam te gebruiken na de haartransplantatie procedure. Anekdotische rapporten hebben aangetoond dat de HairMax Laserkam de hersteltijd afneemt in haartransplantatie patiënten, en verhoogd het uiterlijk van de getransplanteerde haren op een positieve manier (waardoor ze dikker, voller en gezonder lijken). De tanden van de HairMax Laserkam zijn zelfs verwijderbaar waardoor gebruik hiervan direct na de transplantatie mogelijk is.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen