T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Bereken uw vergoeding voor een haarwerk

"Als uw haar maar goed zit. "Een veel gehoorde uitspraak. Voor sommigen kan dat best pijnlijk zijn. Veel mensen hebben last van blijvende kaalheid of tijdelijke haaruitval. De belangrijkste oorzaak is erfelijke aanleg maar ook hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en
gebruik van medicijnen kunnen voor haarverlies zorgen.

Voor haarproblemen is er een oplossing! Erkend haarwerkspecialist Justhair zorgt ervoor dat u met een mooi kapsel door het leven kan, denk aan haarwerken/pruiken, haarstukjes of aan mutsjes. Samen met u kijken we naar de best passende mogelijkheden, zodat ook uw haar goed zit. Want als u er goed uitziet, voelt u zich zelfverzekerd!

Wilt u er zeker van zijn dat u met een professionele haarwerker te maken hebt? Ga dan naar een erkend haarwerkspecialist zoals Justhair. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. We waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk. Wij van Justhair regelen dit ook voor u.

De basis zorgverzekering vergoedt een pruik (€ 436,- in 2019) en soms vergoedt de aanvullende verzekering nog extra. Justhair heeft afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor wij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

Bereken hieronder of u naast de hierbovengenoemde basisvergoeding recht heeft op een aanvullende vergoeding.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen