T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarwerken na chemokuur

Ik moet een chemokuur ondergaan wat nu?

Natuurlijk heel vervelend allemaal. Buiten het gegeven dat je dit moet ondergaan, krijg je ook te maken met de bijwerking. Zo valt na verloop van tijd het haar uit. Gelukkig kan dit eenvoudig opgelost worden door het dragen van een haarwerk.

Justhair adviseert om zo snel mogelijk bij ons langs te komen (bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuur behandeling. Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen wij een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en wensen.

Zie voorbeelden haardirect pruiken

Samen wordt het gewenste haarwerk model en type uitgekozen. Wij verzorgen de declaratie naar de ziektekostenverzekering. Wij zijn aangesloten bij alle ziekenverzekeraars. Indien niet op voorraad, bestellen het gewenste haarwerk. Je betaald dus nog niets.

“Justhair heeft speciaal voor onze cliënten eigen privé studio’s en een uitgebreide collectie van haarwerken. Een keuze is dus te maken naar eigen wens voor synthetisch haar van uitstekende kwaliteit ,echt haar, model, lengte en kleur. Ook ons personeel is speciaal opgeleid om een gericht advies te verstrekken en uitleg te geven over de verschillen bij elk type haarwerk”.

Op het moment dat je haar gaat uitvallen, maak je snel een afspraak en kom je gewoon bij ons langs. Daar kunnen wij “indien gewenst”in een afzonderlijke studio het resterende haar verwijderen en het haarwerk plaatsen. Afhankelijk van het gekozen haarwerk en de ziektekostenverzekering, kan het resterende bedrag dan betaald worden. Vaak volstaat de standaard bijdrage al bij een aanschaf van een synthetisch haarwerk. Afhankelijk van de polis kan ook het hele haarwerk vergoed worden.

Uiteindelijk verlaat je onze studio met een beter gevoel.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen