T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarwerk artikelen bestellen

NAAR DE WEBSHOP

Klanten van Justhair en bezoekers van de website hebben verzocht om artikelen voor haarwerken via de website te kunnen bestellen. Dit omdat sommige klanten wel erg ver van de vestiging wonen. De mogelijkheid om via mail te bestellen, hadden we al ingevoerd. Nu is het echter mogelijk om producten via de webshop te bestellen.

Ruim assortiment haarwerkproducten

Het assortiment producten in de webshop blijft uitbreiden. Momenteel bieden we een tal van producten aan die kunnen helpen om uw haarwerk in excellente staat te houden. Hierbij kunt u denken aan verzorgingsproducten zoals conditioners en shampoos, maar ook styling tools en bevestigingsmiddelen zoals lijm en tape. Tenslotte kunt in onze webshop producten vinden die helpen tegen haaruitval.

Snel en veilig online bestellen

Just Hair staat bekend om de snelle service, dus wanneer u uw producten op werkdagen vóór 15:00u bestelt, dan heeft u ze de volgende dag al in huis. In onze shop kunt u veilig betalen middels onder andere iDEAL en overschrijving. Het aanschaffen van haarwerkproducten kan vanaf nu dus eenvoudig én veilig online via justhair.nl.

Heeft u vragen over de producten of onze webshop? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt ons op kantoortijden bereiken via 010-4623011. U kunt uw vragen ook per e-mail sturen (receptie@justhair.nl).

Zo ziet u, de service van Justhair blijft zich verbeteren.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen