T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Justhair Haarwerken


Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan op één van de drie afdelingen: Maat Haarwerken, Confectie Haarwerken of Consulten voor Haaruitvalpreventie.

Wij voldoen aan al uw haarwensen: prettig en geruststellend.
Justhair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Maat Haarwerken. Zoals het unieke Next Generation systeem, dat onzichtbaar en onopvallend voor anderen is, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Er zijn confectie modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden aangepast naar uw eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over het haarwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Om te bepalen welk type haarwerk het beste bij u past, houden wij rekening met uw werk of welke sport u beoefent. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk: lijm, tape, clips en permanente bevestiging.

Voor welke oplossing ook gekozen wordt: Het is altijd onopvallend voor anderen. Bij de afdeling Confectie Haarwerken kunt u terecht voor het direct aanpassen van uw uiterlijk.

Ook als u last heeft van haar uitval ten gevolge van een chemokuur kan bij Justhair gelukkig een passende oplossing gevonden worden.
Een prettige en vooral geruststellende gedachte. Wij adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuurbehandeling. In een gesprek leggen wij alles uit en bespreken wij samen de mogelijke oplossingen. Omdat we aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars verzorgen wij ook de declaratie voor u.

 • Heeft u snel een haarwerk nodig?
 • Kunt u niet langer wachten op een maat haarwerk?
 • Heeft u het haarwerk slechts tijdelijk nodig?

Natuurlijk heel vervelend allemaal. Gelukkig kan dit eenvoudig opgelost worden door het dragen van een confectie haarwerk. Justhair adviseert om zo snel mogelijk bij ons langs te komen.
Na het eerste vrijblijvende contact wordt er desgewenst binnen 5 werkdagen een afspraak gemaakt.

Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen wij een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en wensen. Samen wordt het gewenste haarwerk model en type uitgekozen.

Hoe snel kan ik mijn haarwerk verwachten?
" De levertijd van een confectie haarwerk is maximaal 2 werkdagen en van een maathaarwerk maximaal 12 weken."

"Wij verzorgen de declaratie naar de ziektekostenverzekering. Wij zijn aangesloten bij alle ziekenverzekeraars. Indien niet op voorraad, bestellen wij het gewenste haarwerk. u betaald dus nog niets."
Justhair heeft speciaal voor onze cliënten eigen privé studio’s en een uitgebreide collectie van haarwerken. Een keuze is dus te maken naar eigen wens voor synthetisch haar van uitstekende kwaliteit ,echt haar, model, lengte en kleur. Ook ons personeel is speciaal opgeleid om een gericht advies te verstrekken en uitleg te geven over de verschillen bij elk type haarwerk.

Wat zijn de voor- en nadelen van synthetisch en echt haar?
"Synthetisch haar is makkelijk in het gebruik, omdat het altijd in hetzelfde model blijft. Echt haar moet je na het wassen opnieuw stylen, omdat het anders stijl valt. Je kunt wel meer variëren met echt haar. Synthetisch haar kan makkelijk zijn voor mensen die niet te veel aan hun haar willen doen. Ook blijft de kleur langer mooi dan bij echt haar."

Waar moet u op letten bij het kopen van een haarwerk?
"Ten eerste is het heel belangrijk dat de haarwerkspecialist u serieus neemt. Het is een gevoelig onderwerp. Daarnaast kunt u op kwaliteit letten door bijvoorbeeld twee verschillende haarstukken naast elkaar te leggen, al is het moeilijk te vergelijken voor iemand die niet eerder een haarwerk heeft gedragen. Het is ook niet onbelangrijk dat een leverancier is aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar. De basisvergoeding voor haarwerken is voor het jaar 2019: € 436,-." (Elk jaar wijzigen de vergoedingen)

Hoeveel betaalt u ongeveer voor een haarwerk?
"Het varieert nogal. Voor confectie haarwerken betaalt u ongeveer € 500,- tot € 800,-.
Voor een maat haarwerk moet u rekenen vanaf € 800,-"

Kan ik een haarwerk reserveren?
"Als u bij ons een haarwerk heeft uitgezocht, dan kunt u die reserveren voor minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.
Hier zijn geen kosten aan verbonden."

Wat gebeurt er na het aanbrengen van het haarwerk, ofterwijl de nazorg?

 • We zullen het haarwerk goed passend maken en in het gewenste model knippen. Ook krijgt u alle aanvullende informatie over het onderhoud van het haarwerk.
 • U kunt met uw haarwerk altijd terug komen om nog wat kleine aanpassingen te laten doen.
 • Wij leren u om zelfstandig het haarwerk te onderhouden, dan kunt u de extra onderhoudskosten voor het haarwerk besparen.
 • Mocht u daar niet voor in de gelegenheid zijn dan verzorgen wij tegen een geringe vergoeding het onderhoud.

Justhair Nederland is gecertificeerd als erkend haarwerkspecialist.
Er komt nogal wat kijken om erkend te worden als Haarwerkspecialist.
Samen met de nieuwe regeling ziektekosten zijn er ook op haarwerkgebied nogal wat wijzigingen.
Was het vroeger alleen nodig om een haarwerk aan te schaffen bij een officieel gevestigd bedrijf, tegenwoordig moet je erkend zijn als HAARWERKSPECIALIST.
En daar komt het een en ander bij kijken.

Zomaar een paar eisen: anko haarwerk specialist

 • Specifieke opleidingseisen in het haarwerkvak.
 • Gegarandeerde privacy;
 • Privé behandelstudio's;
 • Aangesloten bij een klachtenregeling;
 • De gedragscode moet worden onderschreven;
 • Jaarlijkse opfriscursus in het vakgebied;
 • Jaarlijkse evaluatie van het bereikte resultaat;
 • Voldoende parkeergelegenheid;
 • Rolstoeltoegankelijke vestiging;
 • Leveranciersbeoordeling

Kom langs voor een goed en eerlijk advies en laat u voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen op haarwerk gebied.

Verder is bij Justhair de mogelijkheid aanwezig voor een (zieken)huisbezoek als u niet in staat bent om naar onze locatie te komen.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen