T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Integration hair

U heeft dun haar en zoekt een oplossing! U heeft liever geen pruik! U zoekt Integration Hair! De perfecte oplossing voor dunner haar. Leverbaar in alle kleuren en afmetingen, precies passend bij uw eigen haar.

lifestylehaarwerken

 

Haarwerken

Nu ook Integrationhair. Nieuwe haarwerken voor dames. In een gratis en vrijblijvend consult geven wij advies omtrent haaruitval en de oplossingen hiervoor. Bel 010-4623011 (dinsdag t/m zaterdag) en vraag naar Ingrid Waals. Of klik op 'Brochure'

 

intblondvoor intblondna intkruinvoor intkruinna intbruinvoor intbruinna

De haaraanvulling wordt gecombineerd met uw eigen haar. Door de mazen die in deze haaraanvulling zitten wordt uw eigen haargehaald. Zo combineert u uw eigen haar met meer haar van de Integration Hair.

De Integration Hair wordt aan uw eigen haar bevestigd met ringetjes of clips. Het ademt door de gaten in de haaraanvulling. Het is ook lichter dan een pruik. U combineert het met uw eigen haar dus heel natuurlijk. Volledig onzichtbaar.

 

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen